Моделът на Asus е предназначен за креативни професионалистиAsus ZenBook Pro

...
Моделът на Asus е предназначен за креативни професионалистиAsus ZenBook Pro
Коментари Харесай

Уникален ZenBook с тъчпад-дисплей на пазара у нас

Моделът на Asus е предопределен за изобретателни експерти

Asus ZenBook Pro 15 идва с футуристична технология ScreenPad, която сплотява тъчпад с сензитивен на допиране екран

Първият по рода си преносим компютър с тъчпад екран към този момент е наличен и за българските консуматори. Това е моделът Asus ZenBook Pro 15 с футуристична технология ScreenPad, която сплотява тъчпад с сензитивен на допиране екран.

Asus ZenBook Pro 15 е предопределен за изобретателни експерти, хора на изкуството, бизнесмени и представители на свободните специалности. Моделът съчетава висока продуктивност с тънка, лека и елегантна опаковка.

Лаптопът на Asus разчита на последно 8-мо потомство процесори Intel Core i9 с до 16GB RAM памет и в добавка разполага с обособена видеокарта Nvidia и най-бързите PCIe 3.0 x4 SSD устройства за предпазване на данни.

Високата му продуктивност го прави подобаващ за всевъзможни ресурсоемки задания, както и за видеоигри или други мултимедийни занимания. Предлага се с операционната система Windows 10.

ZenBook Pro 15 трансформира напълно метода, по който потребителите работят и употребяват своя преносим компютър

Технологията ScreenPad на Asus обаче си остава основният акцент в новия модел. Тя разрешава комбинирането на тъчпад и пълноцветен, сензитивен на допиране екран. Така ZenBook Pro 15 трансформира напълно метода, по който потребителите работят и употребяват своя преносим компютър.

ScreenPad може да се персонализира, да се интегрира с разнообразни Windows приложения, както и със особено създадени стратегии, наречени ScreenPad приложения. По този метод Asus слага началото на цяла нова екосистема за приложения, които дават повече работливост и нови функционалности на потребителите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР