Моделът Кристин Макгинес блесна в ярко розов бански с много

...
Моделът Кристин Макгинес блесна в ярко розов бански с много
Коментари Харесай

Кристин Макгинес показа секси тяло по време на семейна ваканция

Моделът Кристин Макгинес блесна в блестящо розов бански с доста огромен бюст по време на фамилна отмора в Испания с някогашния си съпруг Пади.

36-годишният модел и 49-годишният водещ оповестиха раздялата си през юни предходната година след 11-годишен брак, само че продължиха да живеят дружно поради трите си деца, всичките с аутизъм.

На фотоси от почивката Кристин сподели коремните си мускули и бронзов загар в дребен розов бански от две елементи, до момента в който театралничи за Instagram.
               

На други фотоси, Пади споделя занимателен клип, до момента в който носи надуваеми лодки през дъжда за своите близнаци Лео и Пенелопе, на 8, и Фелисити, на 5.

Към фотосите си Кристин написа: „ Прекрасна фамилна отмора. Много от вас се питат по какъв начин се оправяме с децата (това е първото им пътешестване в чужбина от 4 години, те не обичат в действителност да пътуват или да се променят), само че с доста подготовка и самообладание те се оправиха необикновено добре и безусловно им хареса! Много, доста горда мама. “

Миналият месец Кристин разкри за необичайния си метод на живот с някогашния си брачен партньор Пади, като призна, че „ не познава живота без него “. Те обаче разкриха, че са останали да живеят дружно с децата си в опит да ги защитят.

Christine McGuinness sizzles in a VERY busty hot pink bikini during sun-soaked family holiday with estranged husband Paddy and three children
— News News News (@NewsNew97351204)
Тя неотдавна показа: „ Това сигурно не е дълготраен или безконечен проект. В момента работи, тъй като и двамата сме толкоз заети и влизаме и излизаме от вкъщи. Всъщност е като при всички родители – жонглиране сред работа и деца. Определено не желаеме да ги разстройваме или да променяме нещо прекомерно бързо, както и аз. Харесвам бавните промени и ние сме добре – ние сме семейство. Познавам Пади от 15 години, тъй че не познавам живота си без него. Каквото, такова. Добре е, че ме поддържа, тъй като нуждая се от него. Трябва да мога да си потегли щастлива, знаейки, че децата са в сигурност. Това е партньорство и работа в екип “, приключи моделът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР