Моделът идва с операционна система Android 8.1 Oreo и 5,5-инчов

...
Моделът идва с операционна система Android 8.1 Oreo и 5,5-инчов
Коментари Харесай

MLS MX 2019 – нов смартфон с гласов асистент на български

Моделът идва с операционна система Android 8.1 Oreo и 5,5-инчов екран

MX 2019 разполага с технология MAIC, която разрешава гласово взаимоотношение с телефон или таблет на български език

Гръцката софтуерна компания MLS Innovation уголемява портфолиото си от смарт телефони с нов модел MX 2019, който разполага още веднъж с технология MAIC. Това е новаторска разработка, внедрена в продуктите на компанията, която разрешава гласово взаимоотношение с телефон или таблет на български език.

Софтуерът е разполагаем във всички устройства на MLS Innovation, като дава опция на потребителите да приказват на мобилните си телефони на български език, с цел да реализират позвънявания или да изпращат известия, да търсят гласово информация в интернет или видеа в YouTube.

MLS MX 2019 идва с операционна система Android 8.1 Oreo, 5,5-инчов IPS LCD сензорен екран с 16 милиона цвята, 16-мегапикселова съществена и 13MP предна камера. Моделът е оборудван и с по-мощен 8-ядрен 2,0GHz Mediatek процесор, 3GB оперативна памет и 32GB вътрешна памет с опция за уголемение до 128GB с microSD карта.

MLS MX 2019 дава 5,5-инчов IPS LCD сензорен екран и работи под ръководство на Android 8.1 Oreo

Телефонът също по този начин дава опция за опериране с 2 SIM карти по едно и също време с функционалността Dual SIM и разполага с вграден датчик за пръстови отпечатъци. Батерията на смарт телефона е с потенциал 4000 mAh, което разрешава доста по-дълга работа с телефона.

MLS MX 2019, както и предходния модел MLS Range 5.5, се предлага с определен тарифен проект от Теленор. На този стадий моделът е разполагаем единствено в черен вид, а спомагателни цветови варианти могат да бъдат пуснати по-късно през годината.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР