Моделът и риалити звезда Джулиана Гани призна по Нова телевизия,

...
Моделът и риалити звезда Джулиана Гани призна по Нова телевизия,
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Имплантите на пазара може да са и моите

Моделът и риалити звезда Джулиана Гани призна по Нова телевизия, че е вероятни силиконовите импланти, които се продават на сергия на пазара, да са нейните. В диалог с Виктор Николаев с Мира Иванова тя описа, че преди години е дарила старите си импланти с благотворителна цел.



“И без друго тогава ги сменях ”, изясни Гани. Тя обаче добави, че не може да е сигурна, че силиконът е тъкмо нейния. При всички случаи това е продажба не втора, а напряко трета ръка, разяснява Джулиана.

“То е противоречиво дали тъкмо “ръка ” би трябвало да се употребява или друга дума ”, пошегува се Виктор. Мира Иванова пък разяснява, че в случай че е било ясно, че имплантите са на Гани, надали биха коствали единствено 40 лв..



В “Здравей, България ” беше излъчено и изявление с еластичен хирург, който изрично съобщи, че е подобен силикон не може никога да се употребява и в случай че някоя жена реши да го прави, се подлага на огромвен риск.

“Мен тъй като ме свързват с огромните кубици, по тази причина се разяснява, че може да са моите ”, сподели още Джулиана Гани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР