Моделът и член на жури в България търси талант Славена

...
Моделът и член на жури в България търси талант Славена
Коментари Харесай

Славена Вътова хвърли бомба: Напуска...

Моделът и член на жури в " България търси гений " Славена Вътова е взела не лекото решение да се дистанцира от обществените мрежи. Новината научихме от дългия ѝ пост в Инстаграм.

Красавицата, която свети с задоволително изострен разум ще се сбогува с профила си незабавно и даже приканва и почитателите си да създадат същото и да се разделят най-малко краткотрайно с Инстаграм.

„ Като приказваме за природосъобразен живот, имам вяра, че най-добре работи персоналният образец. Затова взех решение да се „ изгася “ от Инстаграм за три седмици “, разгласи Вътова.

По думите й, предизвикването ще трае 21 дни, тъй като съгласно вярванията точно толкоз са нужни за построяването на нови привички.

„ Нямам самообладание да изпитам това върху себе си, да оказа помощ с дребни стъпки за опазването на природата и да предам този урок към значимите хора в моя живот. Нека всички дружно спестим малко електрическа сила и в същото време се заредим с физическа такава, като отместим взор от онлайн пространството и го насочим към други значими за нас неща “, приканва още 32-годишната хубавица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР