Моделът Глория Петкова бе грубо нападната от фенове на Андреа

...
Моделът Глория Петкова бе грубо нападната от фенове на Андреа
Коментари Харесай

Нов скандал с Андреа! Фенове готви да разкъсат моделката Глория Петкова заради изказване срещу певицата!

Моделът Глория Петкова бе жестоко нападната от почитатели на Андреа в обществените мрежи,  научи HotArena.

Повод за войната стана изявление на Глория в рубриката на „ Мармалад “ „ 10-те най “. Предаването беше отдадено на БГ дуети с непознати звезди. В предаването в класацията Андреа взе последното място за дуетите си със  звездата Шаги. Глория попита кой е платил за тези дуети, след което акцентира, че поздравява Андреа.

" Искам да не звуча жестоко и да кажа отлично на момичето и отлично на спонсора " , сподели Петкова в ефир. Това нейно изявление породи гневна вълна на експанзии и закани. Ругатни бликат от думите на младежите, а Глория моли родителите им да дадат учебник в ръка и да им спрат чалгата.

От своя страна Андреа също не остана длъжна на продукцията.

Освен, че се обидила от язвителния коментар на Глория, някогашната на Кобрата се нервира на позицията, която й е отредена, писа „ България Днес “. Тя е безапелационна че мястото й в  подобен вид ранглиста несъмнено не е последното.

" Благодаря „ Мармалад “, че съм включена в тази ранглиста. Само един съвет, когато си в сходна ранглиста, съгласно мен е редно да се има поради не кой е платил дуета с интернационалната звезда и коя тъкмо е тя. А това какъв брой огромен триумф и до каква степен територии в международен мащаб е достигнала... Дано за в бъдеще, когато вършиме „ ранглисти “, да имате малко по умело мнение за такива планове и задачата, която имат, и какъв е тъкмо триумфът обвързван с тях ",  написа Андреа в своя профил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР