Моделът Аура Руис изпита строгостта на правосъдието в Испания, след

...
Моделът Аура Руис изпита строгостта на правосъдието в Испания, след
Коментари Харесай

Бивше гадже на играч на Реал Мадрид и ПСЖ бе осъдена на 10 дни затвор

Моделът Аура Руис изпита строгостта на правораздаването в Испания, откакто беше наказана на 10 дни затвор за обиди, закани и тормоз на някогашния си обичан и татко на детето ѝ Хесе Родригес.

Бившият футболист на Реал (Мадрид) и ПСЖ подаде тъжба, а откакто двамата бяха изслушани, съдията реши да я накаже за постъпките ѝ.

Тъй като Руис е майка на малко дете, в пандиза ѝ предложиха да размени престоя зад решетките с публично потребен труд за 10 дни.

" Не съм спала цяла нощ. Отивам на място, което никой не харесва. Проблемът е, че синът ми би трябвало да върви на учебно заведение, а по-късно на терапия в болничното заведение. Аз имам и собствен бизнес, който преди малко стартирах и не знам какво ще върша ", сподели тя във видео, преди да влезе в пандиза и да научи за приятната изненада, която са ѝ подготвили.

" Хора, имам доста положително вести. Срещнах се с едни доста хубави девойки тук и се оказа, че има метод да не прекарам 10 дни в пандиза. Ще работя и ще би трябвало да отивам на психолог известно време, само че съм щастлива от това, което ми се случи ", съобщи тя в друго видео часове по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР