Моделът Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри

...
Моделът Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри
Коментари Харесай

Трудно ще я познаете! И сега е хубава, но преди операцията бе по-чаровна

Моделът Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри у нас, ще разкрие за пръв път в ефирен ефир своята истина за раздялата със брачна половинка й Даниел Петканов и през какво минава тя след развода. Това ще се случи в предаването " Търси се “ тази неделя.

Двойката е една от най-обсъжданите в общественото пространство. Водещите Меги и Нели ще предразположат Александра да опише доста съкровени прекарвания и страсти. Алекс ще показа, че раздялата й с Дани е била потрес за нея: " Просто пристигна и ми сподели, че към този момент е достигнал лимита си и желае да се разведем. Наистина не съм го очаквала, тъй като Дани в никакъв случай не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка “.

Моделът ще опише и през какво е минала след тази вест – яд, отчаяние и амнистия. В предаването ще се включи и синът на фамилията – 3-годишният Габриел.

" Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз напълно му се приписвам и не поемам други задължения, а когато го няма, виждам да свърша оптимално доста работа “, споделя Алекс.

Много прочувствено тя ще посрещне и видеото с нейния татко Милан, който за пръв път приказва за щерка си и връзките със брачна половинка й. Той ще опише Алекс като най-позитивния човек, който познава. При думите на Милан, че е до нея и постоянно ще я поддържа с бащината си любов, Алекс няма да скрие сълзите си.

Другата изненада в епизода ще бъде братът на Алекс, който също се споделя Милан. Тази година той е зрелостник, а сестра му ще бъде негова дама на бала. С искрено изявление ще се включи и най-хубавата другарка на моделката – Катя от Благоевград, която е била компактно до нея в най-тежките й моменти.

Меги и Нели са подготвили и доста изненади за Алекс, измежду които среща с писателката Ваня Щерева и моделът Евелина Чоева. Какви провокации ще получи тя от своите най-близки хора и каква е посоката на новия й живот, ще разберете в новия епизод на " Търси се “.

Припоммняме, че семейство Петканови безусловно загуби остарелия си образ посредством ринопластиките, които си направи в Турция. Шокиращата смяна се видя по време на присъединяване на Дани и Алекс в " Шоуто на Николаос Цитиридис " през октомври предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР