Модата през лято 2021 е всичко друго, но не и

...
Модата през лято 2021 е всичко друго, но не и
Коментари Харесай

Дамска мода: Най-красивите модни тенденции за пролет-лято 2021

Модата през лято 2021 е всичко друго, само че не и скучна. Може да очаквате супер комфортни тоалети, шантави дизайни, романтика, женственост и половост. Това са нашите препоръки за съвършена пролетно-лятно визия през 2021 година.

Овърсайз

Удобните необятни облекла ще са на мода този сезон, без значение дали става дума за необятни ризи, дънки, блейзери или блузи. Артикулите в XL размер обезпечават независимост на придвижване и страхотна визия. Изберете една овърсайз дреха – в горната или долната част. Така ще съчетаете по най-хубавия метод облеклото си. Ако сте с по-нисък растеж, изберете панталон или блейзър, с цел да не изглеждате още по-ниски.

Обемни ръкави

Обемът в ръкавите е настоящ през топлия сезон тази година. Те са акцент във всяка визия. Запазете останалата част от тоалета семпла и облечете блуза или риза с обемни ръкави. Ако имате по-голям бюст, не избирайте тази наклонност, а по-семпло облекло.

Женствени летни рокли

Дамите, които обичат да носят рокли, ще са облагодетелствани от стилните трендове тази пролет и лято. Роклите с флорални претекстове са доста желани, може да изберете свежи цветове, точки или различен дизайн за положително въодушевление.  Хубаво е роклята да бъде по-широка в ханша. Дължината е напълно ваше решение – по-къса или дълга до земята, няма значение. Може да облечете роклята с маратонки, кецове или сандали.

Монохромна визия

Или визия в един цвят. Изключително комфортна за комбинирате визия и в същото време стилна. С такова облекло постоянно ще бъдете съвременни. Може да съчетаете блуза с панталон или цялостен костюм. Заложете на бяло, черно, бежово или кремав цвят.

Летни плетки

От пуловери с V-образно деколте в жанр игра на тенис или поло, до плетен потник или рокля – супер съвременни тази година! Комбинирайте плетка с риза, летен панталон или леко лятно яке. Към тях може да добавите маратонки или ботушки.

Мини яке и къси панталонки

И това в случай че не е супер мода! Страхотна композиция от къси панталонки и мини яке, която ще повдигне самочувствието ви. Изберете панталонки с висока талия и подгъв доникъде на бедрото, може да ги носите и с чорапогащник. Може да съчетаете това облекло с огромен плетен пуловер и груби ботуши, както и с пола и сако.

Бралети

Още една страхотна наклонност през пролет-лято 2021 година Тя е за смели дами, тъй като разкрива доста от тялото и стои ужасно! Бъдете женствени и полови с бралети, панталон и кожено яке.

Пайети

Пайетите са част от всяко тържество и специфичен мотив. Сега може да ги носите и в всекидневието, тъй като са съвременни. Изберете дреха с пайети в сребристо, златисто или цветни тонове. Страхотни за клуб и занимания с другари. Може да съчетаете с кожено яке или риза.

Спортен изискан

Обръщаме внимание и на спортния жанр, който може да бъде и доста изящен. Тук основните детайли са рокли с поло, къси панталонки, клинове, панталони, леки якета. Покажете красивата си фигура с чист къси панталонки от плат и овърсайз блейзър, яке за тренировки с пола или рокля със сутчър с качулка.

Комплект анцунг

Може да се носи вкъщи, може да се носи и на открито, комбиниран с подобаващи аксесоари. Супер комфортно облекло, което има потребност от малко искра под формата на готина чанта, шапка или различен аксесоар, с цел да стане съвършено!

Широк панталон

Панталони с необятни крачоли се завръщат на мода. Те акцентират извивките и вършат краката безпределно дълги – няма по какъв начин да не ги харесате. Комбинирайте ги с обувки на висок ток, с цел да изглеждате зашеметяващо.

Свежи цветове

Колкото по-красиви и ярки, толкоз по-добре. Изберете розово, синьо, слънчево жълто, зелено, оранжево, алено, лилаво, тюркоазено. Разбира се, че може да заложите и на класиката от черно и бяло, само че дано в дрешника ви участва цветът. Няма да съжалявате, когато видите в огледалото страхотната си визия!

Снимка:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР