Модата през далечните 2000-те беше глътка свеж въздух за нас.

...
Модата през далечните 2000-те беше глътка свеж въздух за нас.
Коментари Харесай

10 тенденции от 2000-те, по които всички бяха луди, а сега е неудобно да си спомня

Модата през далечните 2000-те беше глътка пресен въздух за нас. Това беше комбинация от стилове от разнообразни субкултури, което в този момент е невероятно да си представим. В тези дни беше самоуверено и съвременно. Въпреки това в наши дни някои решения наподобяват толкоз смешни и непредвидени, че несъзнателно поражда въпросът: „ Как бихме могли да носим всичко това? “

Спомнихме си какви стилови детайли и неща бяха в наклонност в бурната нула. Може би някои от тези тоалети могат да се намерят във вашия дрешник.

Болеро

Напълно безполезните къси якета без клипси станаха фантазията на всички млади модници, откакто звездите започнаха да се появяват в такива пелерини.Не е ясно каква функционалност изпълняваха, само че надали беше допустимо да се стоплят в тях.

Разкроен чеп с туника

Клиновете през 2000-те бяха на върха на модата. Момичетата ги носеха под рокли или ги носеха като панталони. Но съкратеният модел чеп изглеждаше най-нелепо, изключително в композиция с рокля-туника, необятен продължен топ или дънкова мини пола.

Плетен чеп върху обувки

Нямаме визия от кое място идва тази полуда. Въпреки това доста девойки през 2000-те носеха сходни клинове. Този вид не беше доста удобен, изключително в тиня и киша.

Дънки с кристали

Дънките са в наклонност откогато се помним, само че при започване на 21-ви век външният им тип надалеч не е типичен. Много от вас несъмнено си спомнят разклещени дънкови панталони с ултра ниска талия.

Слънчеви очила с цветни стъкла

Такива очила при блестящо слънчево време в действителност не се справяха с главната си функционалност. Но те не можеха да бъдат отстранени на закрито и да гледат всичко през цветно стъкло.

Рокли и поли с раздрани асиметрични ръбове

В тези далечни времена този жанр на рокли изглеждаше внимателен, безтегловен и моден. Минаха години и в този момент не разбираме по какъв начин можеше да е толкоз неправилно. Може би на дансинга тези тоалети биха изглеждали грандиозно.

Бяла тениска с мини пола или дънки

Дръзките нулеви девойки не се престрашиха да покажат фигурата си. Затова в дрешника на всяка модница имаше обилие от разкриващи се тоалети. Популярните тогава бели тениски с мини пола или дънки с ниска талия постоянно си изиграват жестока смешка с фигурата.

Квадратни удължени или изкуствени нокти

Индустрията за нокти също се поддаде на трендовете от лудите 2000-те. Тогава удължените нокти просто започнаха да влизат в модата. Разбира се, дължината им беше невъобразима. И най-популярната форма беше квадратът, даже за доста дълги нокти.

Верижка на корема

Изглежда, че през 2000-те години девойките са имали неспокойствие да се украсят изцяло. Особено стомаха, който липсваше без облекла. Някой реши да пиърсинг на пъпа и носеше обеца с голям камък, а някой се размина с верига, която съгласно нас не беше най-удобният аксесоар. Но извънредно съвременно.

Високи маншети на дънки

Можем да се възмущаваме от навика на днешните младежи да вървят с голи глезени, колкото ни харесва. Но в случай че си спомните по какъв начин се обличахме в нула, всички въпроси незабавно изчезват. През 2000-те години на мода бяха навити дънки, до момента в който девойките ги носеха освен със сандали.

Какви трендове от 2000-те бихте добавили към нашия лист? Кои бяха модерните неща в дрешника ви по това време?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР