Модата не е постоянна величина и непрекъснато търпи развитие. За

...
Модата не е постоянна величина и непрекъснато търпи развитие. За
Коментари Харесай

Не ги допускайте: 5 грешки в стила, които ни правят да изглеждаме стари и демоде

Модата не е непрекъсната големина и непрестанно търпи развиване. За да сме в крайник с нея, от време на време не е нужно да купуваме нищо ново, а просто да се откажем от някои от обичаните си движимости. Повечето специалисти са единомислещи, че всеки фешън цикъл трае приблизително 15 години. Хората се нуждаят от към 2 години, с цел да виждат наклонността, след което има 5 години, до момента в който тя набере инерция и откакто стане известна, ще бъде на върха още една петилетка. След това в продължение на три лета известността ще стартира да понижава. Не е изключено след време наклонността да се завърне, само че има няколко постоянно срещани тренда, които българките към момента тачат, а те са извънредно демоде.
Първото място е за изобилието от пръстени по ръцете.
Според етикета на бижутата общият брой пръстени на ръцете на една жена не би трябвало да надвишава 3, в това число сватбената халка.

Максимум 2 бижута се позволяват на едната ръка. Имайте поради, че след 17 часа се предлага да носите бижута с диаманти, изумруди и рубини, в случай че имате такива, несъмнено.
Вторият тренд, който стилните спецове отхвърлят, са пуловерите и рокли от на ниска цена плетиво. Лошото качество трикотаж не е по никакъв начин стилно, елементарно се разтяга и дупчи. Освен това некачественият материал може да провокира алергична реакция на кожата. Идеалното съответствие е 20-30% синтетично и 70-80% естествено влакно.
Третото място в черния лист заема тъмният чорапогащник. По-добре е просто да не слагате подобен през лятото, тъй като не наподобяват естетически прелестно. Имайте поради правилото, че телесният цвят на чорапогащниците би трябвало да е един звук по-тъмен от този на кожата. По-заоблените дами би трябвало да избират този продукт в черната гама, само че единствено през зимата и есента. Иначе е потвърдено, че той прави краката доста по-слаби.
Възможно е да носите чорапогащници с летни обувки, само че е значимо да изберете верния цвят и текстура.

Но не забравяйте, че в никакъв случай не е добре да носите чорапогащници със сандали.
Четвъртата наклонност, която към този момент е отживялост, е дантеленото долни дрехи под тесни облекла, което доста дами към момента считат за секси. Истината обаче е радикално друга. Всъщност безшевното долни дрехи в физически цвят е доста по-добър избор. По същия метод стоят нещата и със силиконовите презрамки на сутиените. Модните специалисти са безапелационни, че е доста по-удачно да заложим на модел без никакви презрамки.
Последната неточност в стила е да не сме отворени на тематика аксесоари. Крайно време е да разберем, че те не са просто допълнение към дамската визия, а постоянно тъкмо в тях се крие най-големият ни сексапил.
Екпериментирайте и използвайте самоуверено шапки, шалове, колани, чанти, часовници. Те може да са в същия цвят като облеклата или пък да контрастират с тях. Когато избирате аксесоар, помнете, че той би трябвало да подхожда на вашето тяло. Избирайте огромни, в случай че имате едро тяло. Но в случай че сте миньонче, по-добре погледнете към по-малкия размер на аксесоарите.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР