Модата е циклична, а някои класически стилове често намират своето

...
Модата е циклична, а някои класически стилове често намират своето
Коментари Харесай

Внимание, дънките с ниска талия се връщат: Модата от 90-те и 2000-те години набира скорост

Модата е циклична, а някои типичен стилове постоянно намират своето място още веднъж в света на трендовете. В България стилните трендове от 90-те и началото на 2000-те години претърпяват възобновление, като доста хора прегръщат още веднъж тези емблематични стилове.

Ниска талия панталони
Една от най-забележителните фешън трендове от 90-те години, която направи завръщането си, са панталоните с ниска талия. Тези панталони, постоянно съчетани с торбести ризи или бюстиета, бяха главен детайл в дрешника на съвсем всеки през това десетилетие. Днес виждаме, че те не престават да бъдат известни, с помощта на тяхната еластичност и способността им да се комбинират както с елегантни, по този начин и с ежедневни тоалети. През 2024 година се чака ниската талия да остане мощна наклонност в България, като дизайнерите не престават да я включват в своите сбирки.

Дънки с необятен крачол
Дънките с необятен крачол, известни също като чарлстон, бяха извънредно известни през 90-те години и се завърнаха с цялостна мощ при започване на 2000-те. Те заместват обичайните дънки с прав крачол вид чеп и могат да прибавят нотка изисканост към всеки тоалет. Очаква се дънките с необятен крачол да останат настоящи и през 2024 година в България, осигурявайки комфортна и съвременна опция на тесните дънки.

Корсети и бюстиета
Корсетите и бюстиетата бяха съществена част от облеклото през 90-те години, предлагайки ретро чувство, което беше по едно и също време секси и изискан. Тези стилове на горно облекло постоянно се носят върху тениски или потници и могат да бъдат открити в разнообразни материи, от коприна до деним. През 2024 година корсетите и бюстиетата се чака да продължат да бъдат известни в България, защото от ден на ден хора прегръщат винтидж естетиката и опитват с разнообразни стилове.

Кожени якета
Кожените якета получиха известност през 90-те години и остават дълготраен фешън продукт и до през днешния ден. Издръжливи, стилни и универсални, тези якета могат да се носят целогодишно и елементарно се съчетават с разнообразни тоалети. През 2024 година се чака кожените якета да останат настоящи в България, като дизайнери и фешън запалянковци не престават да ги включват в своите сбирки и дрешници.

Клош шапки
Шапките клош, въодушевени от 20-те години на предишния век, бяха известен аксесоар през 90-те години. Тези шапки, които покриват единствено горната част на главата, придават ретро и шикозно лъчение на всяко облекло. През 2024 година се чака шапките клош да продължат да бъдат настоящи в България, защото хората търсят способи да включат носталгични детайли във външния си тип, като в същото време поддържат съвременен тип.

Слънчеви очила с форма на котешко око
Слънчевите очила с форма на котешко око бяха емблематичен аксесоар през 90-те години и се завърнаха с цялостна мощ при започване на 2000-те. Тези слънчеви очила оферират неповторима композиция от грациозност и смелост, което ги прави съвършен избор за всевъзможни мотиви. Очаква се слънчевите очила с форма на котешко око да останат настоящи и през 2024 година в България, защото хората не престават да правят оценка техния безконечен дизайн и характерен външен тип.

Докато стилните трендове идват и си отиват, има нещо особено в стиловете от 90-те и 2000-те години, което продължава да резонира измежду феновете на модата. Можем да чакаме ниската талия, дънките с необятен крачол, корсетите, кожените якета, шапките клош и слънчевите очила с форма на котешко око да останат настоящи в България. Независимо дали прегръщате напълно тези трендове или просто включвате обособени детайли в дрешника си, няма подозрение, че въздействието на тези емблематични стилове ще продължи да оформя света на модата за години напред.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР