Мобилното приложение на най-мащабната онлайн платформа за учене в света

...
Мобилното приложение на най-мащабната онлайн платформа за учене в света
Коментари Харесай

Мобилно приложение на онлайн платформа за учене

Мобилното приложение на най-мащабната онлайн платформа за учене в света към този момент е реалност и на български! Кан Академия предлага първото по рода си приложение в България, обхващащо в дълбочина главните общообразователни предмети. Приложението е изцяло гратис за евакуиране и потребление и - както главната, браузърна версия на Кан Академия - предлага качествено просветително наличие на международно равнище, употребено от 72 млн. консуматори световно. С приложението всеки възпитаник може:

Да учи математика, физика и астрономия, химия, биология, компютърни науки и програмиране, здраве и медицина, а скоро и международна история, музика, философия и нравственос - посредством хилядите интерактивни извършения, видео уроци и публикации, на една ръка разстояние и постоянно в джоба. Напълно гратис.

Да взема решение извършения и проби с мигновена противоположна връзка.

Да запълва дупки или затвърждава умения - да напредва със лично движение, където и когато пожелае.

Да употребява насоките на приложението, които му оказват помощ на всяка крачка, да желае подсказка, в случай че някой въпрос го затруднява, и да следи напредъка си.

Да учи елементарно като в игра, като натрупа точки за интензивност, отключва аватари и събира забавни значки.

Да се приготвя за изпитвания и изпити без частни уроци.

Сайтът и мобилното приложение на Кан Академия разполагат с над 10 000 видео урока и 100 000 интерактивни извършения. Те са вградени в образователна обществена мрежа, като учителите могат да направляват и наблюдават напредъка на всеки възпитаник поотделно и на целия клас. За родителите има аналогични принадлежности. Уроците обгръщат най-много образователните предмети от 1-ви до 12-ти клас, подготвителни модули от университетското обучение и голям брой уроци от общокултурен темперамент.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР