Мобилното приложение Lidl Plus, което вече почти 3 години е

...
Мобилното приложение Lidl Plus, което вече почти 3 години е
Коментари Харесай

400 лаптопа на Huawei те очакват в голяма игра на Lidl Plus

Мобилното приложение Lidl Plus, което към този момент съвсем 3 години е част от непрекъснато растящото семейство от местни приложения в AppGallery, дава опция на 400 свои почитатели да завоюват нов преносим компютър за Коледа, а точно Huawei MateBook D15.

Механиката на играта е елементарна и не изисква нищо, с изключение на да употребявате приложението, когато пазарувате в Lidl. В него ще получавате по 1 точка за всеки 40 лева от цената на покупката ви в един касов бон. След събиране на 5 точки в приложението, би трябвало единствено да потвърдите присъединяване си и автоматизирано играете за един от четиристотинте преносимия компютър.

Периодът за събиране на точки е 27.11.2023 - 23.12.2023. Наградите се разиграват на инцидентен принцип, за 4 седмици, като всеки първи работен ден от седмицата се теглят 100 печеливши участника. Последното изтегляне е на 28.12.2023 година Можете да спечелите единствено един път, само че в случай че не сте изтеглени в съответната седмица, присъединяване ви автоматизирано се трансферира за идната.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат оповестени на най-късно в петък на съответната седмица.

Лаптопът Huawei Matebook D 15 ще ви зарадва с извънредно лек и стилен дизайн, 11-о потомство Intel® CoreTM процесор и 512 GB дисково пространство. Дисплеят му е с диагонал 15.6-инча и резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Налице е отбрана с пъстов отпечатък и конфигуриран Windows 11 Home 64bit и Office 365 Personal 64bit (тестова версия)

Пълните условия на играта може да намерите тук:

AppGallery е личният магазин за мобилни приложения на Huawei, както и богата платформа с услуги и специфични оферти от страна на сътрудниците на марката към техните почитатели. Навлизащ в своята зряла фаза, той е един от Топ 3 магазини за приложения в света, като слага мощен акцент върху приложенията на местни услусги и бизнеси и техни подразделения в България.

Играта на Lidl Plus, в която може да спечелите 400 преносимия компютър на Huawei, по никакъв метод не е обвързана с използването на Huawei устройство или на AppGallery.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР