Мобилно приложение прави клиентите по-активни при изискването на касови бележки.

...
Мобилно приложение прави клиентите по-активни при изискването на касови бележки.
Коментари Харесай

Мобилно приложение ще стимулира клиентите да изискват касови бележки

Мобилно приложение прави клиентите по-активни при условието на касови бележки.

Приложението Tesserum беше показано на конференция от шефа на компанията "Фискал артс " Гриша Пенков. Той уточни, че задачата на приложението е посредством игрови метод с всекидневни и моментални облаги да подтиква потребителите в условието на касови бележки и по този начин да бъде от изгода и на фискалната политика в българската стопанска система. Наградите са от един лев до 100 000 лева, като огромната премия от 100 000 лева ще се изтегли на 20 декември 2018 година сред всички снимали даже и един фискален бон посредством приложението.

Приложението е създадено за двете най-големи мобилни операционни системи - Android и iOS. Възрастовата граница на участниците е над 14 година На ден могат да се записват до 50 касови бележки. Печалбите ще са с изключение на парични, само че и предметни. При изплащането се отчислява 10 % налог облага, изясни Пенков. Потребителите ще могат да се разпореждат по два метода с облагите си - или да ги получат незабавно, или да дарят средствата. Те могат да бъдат дарени на неправителствена организация, от листата с бенефициенти - като БЧК, УНИЦЕФ, SOS детски селища, "Четири лапи ", "Дивите животни ", Animal Rescue Sofia, ДМС-кампании. Потребителят не е длъжен да пази бележки, когато премията е под 1000 лева, показаха от компанията.

От сдружението ще се свържат с Национална агенция за приходите, с цел да договарят с тях, участниците в приложението да могат да вземат участие и в акцията на приходната организация единствено с едно снимане на касова записка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР