Мобилният оператор Yettel навлиза на конкурентния телевизионен пазар в България,

...
Мобилният оператор Yettel навлиза на конкурентния телевизионен пазар в България,
Коментари Харесай

Yettel пусна своя телевизия

Мобилният оператор Yettel навлиза на конкурентния ефирен пазар в България, стартирайки своя лична телевизия. Yettel TV е нова страница и значима стъпка в нашето пътешестване, по този начин от компанията дефинират старта на новата си услуга.

Телевизията е IPTV, т.е. достъпът до нея е през интернет. Платформата е насочена към наличието, което е новата наклонност в международен мащаб. Потребителите имат избор какво да гледат и сами комбинират проекти и наличие,

тъй като имаме вяра, че е по-добре изборът да е в ръцете на клиентите ”.

Yettel TV съставлява безкабелно решение за дома, стъпвайки на 5G мрежата на Yettel и минимизирайки потребността от положителния остарял кабел. Интерактивните преимущества са: пускане/връщане, приплъзване до 7 дни обратно, платформата поддържа и запис на наличие, както и лесна навигация към обичано наличие. Тези функционалности не са най-иновативните в международен мащаб, само че от Yettel споделят, че са създали интерфейса допустимо най-лесен за ръководство.

Телевизията ще се предлага в два съществени тарифни проекта, които са налични за клиентите от през днешния ден. Единият е TV Favorite + Net 50, който включва интернет и телевизия – 100+ канала, от които 65+ HD канала, 2 екрана, интернет скорост от 50 mbps. Цената на месечния абонамент за този пакет е 1 лева за първите 6 месеца, след което 32.99 лева на месец.

Другият пакет е TV Max + Net 100, който също предлага телевизия и интернет през 5G мрежа и включва надлежно 200+ канала, от които 110 в HD качество, интернет със скорост 100 mbps. Този пакет също ще се предлага на цена от 1 лева за първите 6 месеца, като цената по-късно е 37.99 лева на месец.

Абонатите на малкия екран ще могат да гледат по едно и също време през две устройства, даже и разнообразни канали. Телевизията ще е налична и през уеб браузър, Android и iOS.  

Първите 1000 клиента ще получат безвъзмездни спомагателни пакети за първите 100 дни. Телевизията е близка като интерфейс до стрийминг платформите, които към този момент всички познаваме ", изясни Васил Живков, част от екипа основал малкия екран.

Работи се по това малкия екран скоро да е налична като независим артикул, т.е. да не е в пакет с интернет, като упованията са това да се случи до няколко месеца. Използваната от компанията платформа към този момент действа в няколко страни ", обясниха от Yettel. От Yettel допъват, че задачата им е да навлязат на всеобщия пазар в България, защото огромна част от него към момента не употребява интерактивна телевизия.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР