Мобилни камери ще бъдат поставени на ремонтиращия се булевард Одрин

...
Мобилни камери ще бъдат поставени на ремонтиращия се булевард Одрин
Коментари Харесай

Поставят камери за скорост на булевард Одрин в Бургас

Мобилни камери ще бъдат сложени на ремонтиращия се бул. " Одрин " в Бургас поради постъпили сигнали за шофиране с висока скорост, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в морския град.

Поради тази причина полицията подхваща ограничения за контролиране и засилен надзор на придвижването, посредством потребление на камери. Оттам осведомят, че същите ще управляват скоростта, както в светлата, по този начин и в тъмната част на денонощието, като местата за монтирането им ще се менят, с цел да е налице детайлът на изненада.

От ОД на МВР-Бургас приканват водачите на моторни транспортни средства, преминаващи през пътната права, по която е въведена краткотрайна организация на придвижване, да преценяват държанието си зад кормилото с въведените ограничавания на скоростта, пътната и знакова сигнализация.

От предходната година полицията в Бургас стегна контрола и над шумните коли и мотори. Това се случи след многочислени сигнали от жители, живеещи край натоварените булеварди, че са унизени от нощни гонки. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР