Мобилизирайте се. Помолете се на хората да ни извинят за

...
Мобилизирайте се. Помолете се на хората да ни извинят за
Коментари Харесай

Бойко Борисов призова: Стягайте се, чака ни нов Костинброд!

 Мобилизирайте се. Помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Взехме си записка. Правим към този момент доста положителни неща. Всеки ден би трябвало да се потвърждаваме отново. Това съобщи пред препълнената зала " Арена Армеец " министър председателят Бойко Борисов по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ.

" Мисля, че имаме още доста сила да си изкараме мандата и локалните избори, само че молете се на хората. Нека се върнат в неделя да гласоподават. Дават ги доста хубави дни, времето ще е хубаво, само че дано хората създадат този жест към нас. Това е значимо за Европа, само че е значимо и за нас “, сподели Бойко.

" Мили мои, желая оптималната централизация. Четвъртък и петък ще ни вършат Костинброд. Лъжата нали си я спомняте. Пак същите претенденти са там! Помните ли чудовищната история и 100% неистина и машинация, която направиха преди. Точно тогава ще ни ударят – в четвъртък или петък, с цел да не можем да реагираме поради деня на размисъл. Пораженията ще ги има. Искам оптимално да сте съсредоточени за тогава. Желая ви прелестен път и деликатно “, съобщи министър председателят.

" Карайте деликатно и спазвайте правилника за придвижване по пътищата ", приключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР