Мнозинството от руснаци нямали мотивацията да воюват в Украйна Говорител

...
Мнозинството от руснаци нямали мотивацията да воюват в Украйна Говорител
Коментари Харесай

Руснаците питали как да се предадат още преди да са стъпили на фронта

Мнозинството от руснаци нямали мотивацията да водят война в Украйна

Говорител на украинското военно разузнаване съобщи, че руснаците, които следва да бъдат изпратени на бойното поле в резултат на частичната готовност, към този момент изследват опцията по какъв начин да се предадат пред украинските управляващи.

Андрий Юсов показа пред една от локалните малките екрани в понеделник, че забележителна част от мобилизираните руснаци са се свързали с горещата телефонна линия на украинските охранителни служби, пред които са декларирали готовността си да се предадат, осведоми изданието " Украинска истина ", предава lupa.bg.

Има много позвънявания по горещата телефонна линия от неотдавна мобилизирани резервисти и даже от такива, които още не са мобилизирани. Обаждат се и питат:,,Ако ме активизират, какво би трябвало да направя, с цел да се предам? ".

По думите на Юсов болшинството от руснаци нямат мотивацията да водят война в Украйна, заради което предпримат стъпката да се обадят и да схванат какви са изискванията, с цел да се предадат пред украинските управляващи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР