Мнозинството от републиканците в Законодателния орган на Охайо е готово

...
Мнозинството от републиканците в Законодателния орган на Охайо е готово
Коментари Харесай

Законодателите в Охайо се готвят да отменят ветото на губернатора на Републиканската партия за забрана на трансмедицински процедури за деца

Мнозинството от републиканците в Законодателния орган на Охайо е готово да анулира ветото на губернатора на Републиканската партия Майк Деуайн върху законопроект, който би възбрана на транссексуални процедури за малолетни.

DeWine разочарова републиканците и консервативните деятели в щата, когато отхвърли законопроекта, който не разрешава процедури като хормонална заместителна терапия и интервенции за малолетни и лимитира спорта за девойки екипи по биологичен пол.

CatholicVote, една от групите за покровителство, настояващи за Закона за избавяне на юноши от опити (SAFE), сподели, че ветото е изменничество на фамилните полезности от републиканеца, католически губернатор.

Законопроектът наподобява евентуално ще стане закон макар ветото на DeWine. Камарата на представителите на щата Охайо гласоподава в сряда за приемане на законопроекта макар ветото върху партийно гласоподаване с 65 против 28, изчиствайки болшинството от три пети, необхо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР