Мнозинството от германците са за премахването на дългогодишната традиция за

...
Мнозинството от германците са за премахването на дългогодишната традиция за
Коментари Харесай

Повечето германци одобряват ограничение на скоростта по магистралите до 130 км. в час

Мнозинството от германците са за премахването на дългогодишната традиция за " свободно шофиране за свободни жители " и поддържат общовалидно ограничаване на скоростта по автомагистралите до 130 километра в час, сочи оповестено през днешния ден изследване, представено от ДПА.

Според изследването на " Дойчландтренд " за националната телевизия А Ер Де 60% от респондентите поддържат ограничение на оптималната позволена скорост по известната с неналичието на ограничавания магистрална мрежа в страната, с цел да се опазва климата и да се понижат излъчванията.

Подкрепата се е повишила с три процентни пункта спрямо сходно изследване от юни. Трите политически партии, които сега договарят за съставяне на коалиция след изборите от септември - социалдемократите, " Зелените " и бизнесориентираните свободни демократи (СвДП) - показаха ясни позиции, че няма да вкарват ограничаване, в случай че договарянията приключат сполучливо. " Зелените " бяха принудени да признаят проваляне по въпроса, откакто СвДП съобщи, че няма да поддържа ограничаване.

Според изследването повдигането на цени за ограничение на потреблението на изкопаеми горива остава противоречива стъпка. Само 19 % от 1239-те участници в анкетата, извършена по телефона и в интернет във вторник и сряда, поддържат внезапно повишение на цената на горивата и единствено 14 % са " за " повдигане на цените на електричеството и газа за семействата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР