Мнозина вярват, че браковете са свързани с доверие и двамата

...
Мнозина вярват, че браковете са свързани с доверие и двамата
Коментари Харесай

Четирите зодии, които пазят тайни от половинката си за своите финанси

Мнозина имат вяра, че браковете са свързани с доверие и двамата не би трябвало да пазят секрети един от различен. В същото време оптималната бистрота е основата на вярата, върху която се гради един съюз. Въпреки това е известно, че съпрузите се лъжат един различен по разнообразни аргументи. Някои от тях, като изневярата, са злокобни и съвсем постоянно водят до края на един брак. Други като дребните неистини може да са безобидни. Такива могат да бъдат отговори на въпроса „ Какво прави през днешния ден “, „ Кога ще се прибереш “ или „ Гледа ли кино лентата нощес “.

Въпреки това, някои сътрудници лъжат за размера на заема си. Те могат да не споделят за благосъстоянието си, което са натрупали, защото им харесва да имат пари единствено за себе си. Една от най-често срещаните неистини е точно за размера на тяхното заплащане.

Ето и кои са зодиите, които пазят секрети от половинката си за размера на своите парични средства:

Телец

Телците са известни като горди персона и ненавиждат, когато би трябвало да вземат пари назаем от другари. Може би това е повода, заради която те натрупат пари, когато могат, и икономисват чиста сума, която се прибира скрито. Те не биха споделили всичките си пари с колегата си, даже и да го обичат. Просто е от извънредно значение за този земен знак. За тях е доста значимо да бъдат самостоятелни в това отношение и биха създали всичко, с цел да спестят информация за положението си. Според тях половинката им би желала да похарчи тези пари за нещо, което въобще не влиза в проектите. Ето за какво те пазят секрети за парите, които имат.

Везни

Везните икономисват скрито, тъй като не се доверяват на способността на колегата си да взема рационални финансови решения. Няма значение какъв брой приключен или здравомислещ е брачният партньор им. Везните постоянно ще се доверяват най-вече на себе си и ще работят за построяването на доходоносно гнездо. Това е такова, което могат да употребяват за пенсионирането си. Това отношение не е напълно неприятно, въпреки те да икономисват за черни дни. Вероятно  техните половинки биха желали да вложат тези средства в закупуването на нещо на момента. Дори и в а от такова, Везните няма да разкрият, че пазят секрети за размера на финансите си.

Рак

Раците са прочувствени и съпричастни. Също обаче те могат да бъдат скъперници и напряко потайни, когато става въпрос за фискални въпроси. Те се гордеят със способността си да икономисват, като че ли няма на следващия ден, и понижават нужните разноски за това. Ето за какво брачният партньор им може да не е наясно с размера на тяхната ликвидност. Рак би се разделил с парите си, с цел да се втурне на помощ на, единствено в случай че няма други средства за оказване на помощ. Те не са почитатели на огромните покупки, а избират да пазят парите си, в случай че нещо се случи и има здравословен проблем в фамилията.

Водолей

Финансовата независимост има огромно значение за Водолея и по тази причина тези хора пазят секрети за парите си. Те ненавиждат да зависят от всеки различен за своите разноски, тъй че подсигуряват, че скрито натрупат средства в сметките си. Това подсигурява, че те в никакъв случай не са лимитирани. Недостатъкът е потайността, защото те крият благосъстоянието си от колегата си в живота и отхвърлят да го споделят. Ако техният човек разбере за тайната сметка на някой Водолей, то може да настъпят проблеми и

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР