Мнозина се възхищават на примата на българската естрада Лили Иванова.

...
Мнозина се възхищават на примата на българската естрада Лили Иванова.
Коментари Харесай

Според слуховете: Турската диета, с която Лили Иванова е винаги във форма

Мнозина се възхищават на примата на българската сцена Лили Иванова. Тя удивява освен с неповторимия си глас, само че и с невероятното за възрастта си тяло. Тя не наддава повече от  46 кг към този момент 30 години и не си разрешава да не е в съвършена форма! Разбира се, тук не приказваме само за ген, а и за големи старания от нейна страна.

От ухо на ухо се носят истории за крутите ѝ правила за хранене и за нейната невероятна фикс идея да се качва на домашния кантара най-малко по 20 пъти на ден. Звучи в действителност маниакално, само че с цел да бъде толкоз години на върха и да продължава да радва феновете си, както и да притегля доста нови такива, няма по какъв начин да си разрешава волности. 
 5 супер питиета с вода за плосък стомах 5 супер питиета с вода за плосък стомах
Всяка жена мечтае за плосък стомах като на модел от списания. Основната загадка на професионалните модели е, че те в никакъв случай не излизат от до...

В реалност, Примата напълно насериозно брои калориите в менюто си, само че за информация на интересуващите се, правела това най-вече за здраве, а не от някаква суетност. Ден след ден, с времето диетата на Лили станала неин всекидневен сателит, същински табиет и по никакъв метод не ѝ основава проблеми.

Хора до Примата споделят, че е огромна фенка на турските и арабските кулинарни шедьоври. Ясно е, че в диетата на певицата не се включват всякакви кебапи, шишове, дюнери и други мазни храни. В хранителния режим са включени само здравословни ястия от сорта на булгур, хумус, леблебия и сходни храни.

Същите тези хора не престават с разкритията си, че Лили избира булгура, без значение по какъв начин е наготвен. Булгурът е зърнена просвета, която се подготвя от разнообразни типове твърда пшеница, употребявайки попарване, изсушаване и натрошаване. Булгурът участва в средиземноморската, близкоизточната и индийската кухня доста интензивно, а преди доста години е бил съществена храна и по нашите земи. Българите са го варили с разнообразни подправки.

Интересното е, че тази зърнената просвета не има никакъв холестерол, мазнините, които съдържа, са минимално количество. Значително е количеството на калия и натрия, също по този начин и на белтъчини и витамини. Освен него, естрадната икона не отказвала и ястия, приготвени с нахут. И той е богат на доста скъпи субстанции. За потребните турски манджи се грижи един от най-популярните столични заведения за хранене, където към този момент добре знаели нейните желания.
 Вие сте на диета? Ето кои са минимум калоричните храни - зеленчуци, плодове и артикули Вие сте на диета? Ето кои са минимум калоричните храни - зеленчуци, плодове и артикули
Какво съставляват калориите? Нашата храна е източникът на сила, нужен за поддържане на главните витални функционалности. В резултат...

Пред публицисти, Лили Иванов споделя, че съблюдава строга диета, само че това е нейният осведомен избор. Не е покруса и няма да се оплаква. Човек постоянно е изправен пред някакъв избор и се постанова да се лишава от едно или от друго. В менюто ѝ не участват тестени произведения, сол и захар. Не е яла месо от 1998 г и то тъй като не е сигурна дали е с положително качество в магазините. Установила е, че не наддава от сирене, единствено че би трябвало да е изкиснато. Позволява си да хапне шоколад и мед, с цел да ѝ доставят сила за сцената.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР