Мнозина се питат какво се случва с нас след смъртта.

...
Мнозина се питат какво се случва с нас след смъртта.
Коментари Харесай

8 неща, които се случват с нас след смъртта

Мнозина се питат какво се случва с нас след гибелта. Има оповестени редица публикации, писания и книги по този въпрос, които са написани на база проучвания на мозъка и отговорите на хора, които в даден миг от живота си са попаднали на среща със гибелта. Историите на някои хора са в действителност удивителни – те считат, че към този момент знаят какво има оттатък, че са видели и са се докоснали до това място, само че са се завърнали, тъй като времето им към момента не е изтекло. В оповестените материали са систематизирани отговорите на хората, които са сходни между тях, само че разказани по разнообразни способи. А щом те толкоз си наподобяват, може би в действителност тъкмо това се случва след гибелта.

Светлината – всички сме чували за тунела със светлина, за който се счита, че виждат хората, които се сблъскват със гибелта. Истината е, че тези, които са били на косъм от нея, споделят, че този тунел съществува. Това е най-честото събитие, което хората разказват. Явно тунелът със светлина съществува и в действителност ни чака.

Виждаш себе си – идващото постоянно срещано нещо, което хората, били на среща със гибелта споделят, е, че виждат тялото си от горната страна. Те се отделят от него и виждат стаята и какво се случва в нея. Те виждат личното си тяло, което лежи без живец, а към него се суетят околните на индивида. Вижда всичко и в един миг нещо като че ли ги тласка назад в тялото им и те се завръщат.

Чуваш близките – хората споделят, че са чували всеки диалог към себе си, опитвали са да приказват с околните си, само че не са могли.

Среща с ангелите – всеки човек има лични ангели-пазители, които вървят един до друг с него по пътя на живота. Това споделят хората, които са видели гибелта от близко. Те загатват за най-малко един ангел-пазител, светлина или дух, който са срещнали. Някои знаят името му, други просто са си говорили с него.

Починали близки – срещата с умрелите близки е доста прочувствен миг. Хората споделят, че са видели, прегърнали или говорили със своите близки хора. Те са приветствали, успокоили са ги, само че и са им споделили, че към момента не е време да се съберат и че когато това стане, те ще бъдат там и ще ги чакат.

Живот пред очите – чували сме по какъв начин човек споделя, че животът му е минал като на лента пред очите. Оказва се и че това е правилно, най-малко съгласно хората, които са претърпели това.

Усещане на мир в душата – хората, претърпели близка среща със гибелта, споделят, че по-късно виждат живота си по различен метод. Започват да живеят в мир и естетика.

Нежелание за връщане – мнозина, които са претърпели това, не са желали да се връщат. Усещането е било толкоз прелестно и умерено, че те не са желали да се върнат още веднъж към живота. Това ненапълно може доста да ни успокои.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР