Мнозина се чудят как едни двойки успяват да поддържат връзките

...
Мнозина се чудят как едни двойки успяват да поддържат връзките
Коментари Харесай

Най-често допусканите грешки, които разрушават връзките

Мнозина се чудят по какъв начин едни двойки съумяват да поддържат връзките си в продължение на доста години, а други претърпяват разлъка след разлъка. Има няколко неточности, които се срещат при множеството от двойките с нетрайна връзка.
Мълчите за проблемите
Има повсеместен съвет към всички двойки - говорете повече. Много хора избират да поемат по лесния път. Дългите диалози за времето и особеностите на развъждането на теменужки безспорно ще лишават доста време, може би даже ще ви забавляват малко, само че надали могат да спасят връзката от рецесия. Много постоянно същинските проблеми единствено се давят в тях, единствено с цел да се появят ненадейно в разгара на скандал, когато е съвсем невероятно трезво да ги обсъдите.
 8 знака, че ТОЙ ви смачква самочувствието 8 знака, че ТОЙ ви смачква самочувствието
Увереността е основен фактор за триумф и в кариерата, и в персоналния живот. Когато имате високо самочувствие и се цените, това прави впечатле...
Не се интересуват от работите на другия
За психологично здравия човек личните му ползи постоянно са преди всичко - това не го прави неприятен или безсърдечен. Бързате да споделите своите проекти, опит и отзиви - и всичко е наред, до момента в който след дълъг монолог въпросът " При теб по какъв начин е? " В последна сметка човек, който живее наоколо, се скарва с сътрудници по същия метод, смее се с другари, страда от личната си липса на задоволство и е подготвен безпределно да приказва за значими победи. Слушането не изисква суперсили, упорита работа на мозъка и дълги години тренировки. Само малко време, обич и интерес.
Пускате непознати във връзката
Близки хора с най-хубавите и светли планове са способни да ръководят съвсем всичко с невероятна свирепост. Това е изключително рисково, когато любовта е понижава и даже небрежната дума може да й навреди. Не настоявам, че роднините и приятелите може да са прави, тъй като извън е по-добре да се знае. Или може да бъркат - само че към този момент няма да имате късмет да ревизирате това, в случай че се превърнете сляпо в управлението на непознатата мъдрост, вместо да наблюдавате и вземате решения сами. Историите за това по какъв начин най-хубавият другар или другарка първо е унищожил нечии усеща, а по-късно с наслада се е настанил на свободното място във връзката.
 Всяка жена би трябвало да знае тези 17 мъжки правила Всяка жена би трябвало да знае тези 17 мъжки правила
Ето кои са мъжките правила, които всяка жена би трябвало да знае, в случай че желае да има щастлива връзка. 1. Жената би трябвало да бъде директна относн...
Забравили сте за романтиката
Това е доста обидна неточност, тъй като поради тази романтика хората стартират да се срещат. Искаме да почувстваме деликатност и топлота. Хората, които " се нуждаят единствено от едно ", а това е едно - секс или пари - в действителност се опасяват от връзки и са вътрешно дефицитни. Всички останали желаят деликатност и топлота, обятия, ухажване и приятни думи. Двама души, които до неотдавна са се държали за ръце при най-малката опция, се отдалечават в личните си дребни светове. Разбира се, вечеря на свещи и разходка на лунна светлина няма да разрешат всички проблеми, само че е изцяло допустимо да намалите интензивността им и да си спомните какъв брой добре ви е дружно.
Никога не отстъпвате един на различен
Умните книги споделят, че опитът да измененията обичания човек е неверната тактика за взаимен живот. Но всички взаимоотношения наложително се състоят от дребни и огромни взаимни отстъпки. Грубо казано, за първи път двойката е заета с две неща: секс и последователно привикване един с различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР