Мнозина го очакваха, но надали чак до такава степен. Че

...
Мнозина го очакваха, но надали чак до такава степен. Че
Коментари Харесай

ГРОЗНО! Валерия след раздялата: Не исках да си лягам с Евгени, не чувствах нищо!

Мнозина го чакаха, само че едва ли чак дотам. Че Евгени Генчев не направи най-удачния избор като предложи пръстен на Валерия Георгиева, е мнение на множеството фенове на " Ергенът ". Които бяха уверени, че тази, която в действителност му пасваше, е Елена.

Е, пианистът послуша сърцето си, което, за жал, през днешния ден се оказва разрушено. От същата тази Валерия, която го влюби в себе си от пръв взор. Явно обаче кучкарката си е била сложила за цел просто да завоюва един формат, да се прочуе, да натрие носовете на врагините си в предаването и най-много да си обезпечи по-лесно финансиране за кучешкия подслон.

Няма по какъв начин по различен метод да си разбираем, че тя призна възприятията си към различен - Николай Антонов, с който горещо се прегръщаше на рождения си ден. А какво направи с Евгени знаем - изгони го от себе си като мръсно пес. Да, двамата с Генчев са разграничени, само че до момента в който той съблюдава възпитание и не приказва за нея, устатата Вал шокира близки и познати с признанието си.

" Не желаех да си лягам с Евгени, просто не можех. Не изпитвам нищо, не мога да си показва, че ще ме допира и лигави с часове... Та аз минута не желая да върша с@кс с него, камо ли часове ", нареждала Георгиева, разкриват близки до нея източници.

Думите в действителност са жестоки и кой знае какво ще направи по-късно самопризнание Евгени Генчев.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР