Множество училищни квартали в района на Лос Анджелис са разследвали

...
Множество училищни квартали в района на Лос Анджелис са разследвали
Коментари Харесай

Ученици от гимназията в Лос Анджелис, родители, предупредени за разпространение на фалшива фото заплаха

Множество учебни квартали в региона на Лос Анджелис са разследвали случаи на „ несъответствуващи “, генерирани от изкуствен интелект изображения на възпитаници, циркулиращи онлайн и в текстови известия през последните месеци.

Съвсем неотдавна Обединеният учебен окръг на Лос Анджелис (LAUSD) разгласи, че проверява „ изказвания за несъответствуващи фотоси, основани и публикувани в общността на гимназията на Феърфакс “, сподели учебният окръг пред Fox News Digital в изказване.

„ Тези обвинявания се одобряват съществено, не отразяват полезностите на общността Los Angeles Unified и ще доведат до подобаващи дисциплинарни дейности, в случай че са оправдани. “

Предварително следствие разкри, че изображенията са били „ основани и споделени в приложение за известия на трета страна, което не е обвързвано с “ LAUSD.

Училищният окръг съобщи, че „ остава хладнокръвен в даването на образование за етично потребление на технологии – в това число ИИ. — и се ангажира да усъвършенства образованието по отношение на цифровото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР