Множество травми по главата и задушаване са причина за смъртта.

...
Множество травми по главата и задушаване са причина за смъртта.
Коментари Харесай

Извънредно Съобщение От Разследващите За Чудовището, Което Насили И Уби Виктория!

Множество контузии по главата и задушаване са причина за гибелта. Убийството е било осъществено измежду бял ден.

" Трябва да се види откарана ли е, има ли следи, има ли фасове с ДНК материал... Някой е носил дяволът в сърцето си и го е направил това ликвидиране ", разяснява юрист Марин Марковски пред НоваТВ.

" Без да върша моралната оценка на нещастието, това е предизвикателство към полицията. Сега тези хора би трябвало да покажат професионализъм. Версиите могат да бъдат доста и наложително следват да бъдат правени. Естествено всеки се чуди кой е направил тази страхотия ", добави той.

Марковски посъветва министър Младен Маринов, " в случай че полицията има запас, то да се замисли за платените информатори на място. Извършителят все ще се похвали на 10-та ракия в някоя механа. Тогава е добре някой да бъде стимулиран с пари и да му бъде обезпечена анонимността ", изясни Марковски.

Според юриста, версията, която е правдоподобна и може да се окаже вярна, не би трябвало да е обществено известна, тъй като по този начин причинителят може да се осведоми. Вероятно причинителят е първичен звяр, " аз съм оптимистичен, че този човек ще бъде открит ", добави той.

" Ужасен съм от ужасното ликвидиране на Виктория Маринова. Отново самоуверен публицист пада в битката за истина и битката с корупцията. Отговорните лица следва неотложно да бъдат изправени пред правораздаването от българските управляващи ", написа зам.-председателят на Европейска комисия Франс Тимерманс.

" Шокирана съм от жестокото ликвидиране на младата българска журналисткаВиктория Маринова. Ще проследя деликатно следствието и ще предложа помощ от организациите на Европейски Съюз, в случай че е належащо. Очаквам незабавни дейности за привеждане на виновните пред правораздаването и за изясняване дали нападението е обвързвано с работата й ", написа и еврокомисарят по правораздаване Вера Юрова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР