Множество скрити досега детайли за коалиционните отношения излязоха на светло

...
Множество скрити досега детайли за коалиционните отношения излязоха на светло
Коментари Харесай

Казаха ми, че Караджов е просто един брокер

Множество скрити до момента елементи за съдружните връзки излязоха на ярко в ефира на бТВ през днешния ден от устата на премиера Кирил Петков. Това стана часове, откакто водачът на " ИТН " Слави Трифонов напусна обединението, а от " Продължаваме промяната " оповестиха, че ще продължат като държавно управление на малцинството.

Трифонов и неговите партийци доста са се вбесили откакто останалите в обединението не поддържаха Любомир Каримански за началник на Българска народна банка, описа Петков.

" След това Трифонов спря да ми подвига телефона. Писахме есемеси, опитвахме се да се обаждаме... ", разкри той.

Петков повтори тезата си, че министърът на районното развиване Гроздан Караджов не е от ядрото на Има Такъв Народ, а е спуснат " от някъде ". И сподели какво са му споделили от Има Такъв Народ за него:

" Ако имаш проблем с Караджов, имаш проблем с Трифонов - Караджов е просто един брокер. "

Премиерът не спести и остри думи за самия Трифонов:

" Каза, че надали не щели сме да банкрутираме страната. Той не схваща от финанси ", означи Петков. " Нали играе силово, не му пука изобщо какъв ще бъде резултатът за тази страна, за този народ. Напълно безконтролно, той е просто един артист, който си потегля. "

Лидерът на Политическа партия акцентира, че няма късмет за коалиция с ГЕРБ или Движение за права и свободи. А на опцията за такава с " Възраждане " се изсмя.

" Моята вяра е да има 12 самостоятелни, виновни депутати от Има Такъв Народ, които да застанат до нас и да кажат, че страната е по-важна. Няма метод всички да се радват и да са толкоз безотговорни като техния водач ", заключи Петков.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР