Множество сигнали от потребители предполагат, че екраните на устройствата MacBook

...
Множество сигнали от потребители предполагат, че екраните на устройствата MacBook
Коментари Харесай

Екрани на MacBook се напукват при нормална употреба

Множество сигнали от консуматори допускат, че екраните на устройствата MacBook Pro M1 и MacBook Air M1 могат да са толкоз нежни, че да се напукат при естествена приложимост.

Дискусии по тематиката във конгреси в обществената мрежа Reddit, както и в платформата за поддръжка на Apple, демонстрират, че за сходни проблеми оповестяват десетки.

След като затворят преносимите компютри си и ги отворят по-късно, техните притежатели виждат пукнатини, черни линии и обезцветяване на панелите, написа изданието Tom’s Guide.

„ Екранът се напука без забележима причина. Оставих компютъра си на бюрото през нощта и на идващия ден, когато го отворих, дисплеят имаше две дребни пукнатини отдясно, които повредиха действието на екрана “, алармира консуматор.

Друг оповестява за подобен проблем след затваряне на капака на MacBook. „ 17-годишната ми щерка беше на бюрото си, работейки на нейния MacBook, и го затвори, с цел да си почине… Когато се върна, при отваряне на устройството видя, че дъното на екрана бе покрито с трептящи черни и бели линии “, се споделя в коментар.

Две могат да са евентуалните аргументи за пукнатините. Едната е, че дисплеят се огъва при пренасяне на капака, като един консуматор допуска, че рамката може просто да е прекомерно тънка. Другата е, че засегнатите преносими компютри имат следи от клавиатурата по екрана след затваряне, защото се допират, което също води до появяването на пукнатини.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР