Множество райони във Варна и областта ще бъдат без ток

...
Множество райони във Варна и областта ще бъдат без ток
Коментари Харесай

Част от Чайка и Св. Никола ще са без ток днес

Множество региони във Варна и региона ще бъдат без ток през днешния ден, оповестиха от ЕРП Север АД на Varna24.bg .

Днес от 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени Търговско предприятие 885.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Дъбравино. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Житница. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Венчан, ул. Китен, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Овеч, ул. Петрич и част от ул. Цар Борис III, електрозахранени от Търговско предприятие 889 и Търговско предприятие 890. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Горска, ул. Александър Кръстев, ул. Димитър Димов, ул. Добри Христов, ул. Кастрица, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Съби Велков, ул. Христо Каварналиев и м-ст Розмарин, електрозахранени от Търговско предприятие 688. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 09:00 ч. до 16:30 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - ул. Княз Борис 1 N 127, част от м-ст Свети Никола, ул. доктор Иван Теодоров, електрозахранени от Търговско предприятие 1701.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия по искане на ЕСО, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Девня, кв. Химик – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 14 Девня.

Днес от 08:30 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Червенци.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 16:30 ч. в регионите на с. Генерал Колево, с. Радан Войвода, с. Стефан Караджа, с. Караманите.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Чайка бл. 27, вх. А, Б, В, Г, бл. 28, бл. 29, бл. 40, бл. 41, бл. 42, електрозахранени от Търговско предприятие 414.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на кв. Чайка бл. 27, вх. Д.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Добротич – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 5 /ПС/, с. Ветрино – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Кариера Ескана и Търговско предприятие 2 Държавно земеделско стопанство, с. Момчилово – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие ПС Момчилово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР