Множество настройки дават гъвкавост при работа с програматаAudials Tunebite се

...
Множество настройки дават гъвкавост при работа с програматаAudials Tunebite се
Коментари Харесай

Audials Tunebite – записва и конвертира аудио и видео

Множество настройки дават еластичност при работа с програмата

Audials Tunebite се отличава с съвременен потребителски интерфейс за двете съществени функционалности – Converter и DVD Ripper

Програмата Audials Tunebite се явява комфортен инструмент за запис на аудио и видео потоци, конвертиране на местни мултимедийни файлове в други формати и основаване на аварийни копия на дискове.

Audials Tunebite разрешава „ рипване ” на DVD и конвертиране на аудио и видео файлове в голям брой формати, включително WMA, AVI, FLV, MP3, OGG и FLAC. Потребителският интерфейс е съвременен и банален, с две съществени функционалности „ Converter ” и „ DVD Ripper ”, ситуирани от лявата страна на екрана.

При конвертиране просто добавяте файлове в опашката, като употребявате файловия браузър или метода „ drag and drop ”, а програмата поддържа превръщане и в пакетен режим. При рипване, поставяте DVD диска и копирате неговото наличие.

Можете да преглеждате песните, да избирате изходящия формат и мястото за запис, да настройвате параметри, например качеството, да разрешите опцията за търсене на обложки, ID3 тагове и текстове (лирика), както и да предизвиквате развой на конвертиране.

Нещо повече, планувани са благоприятни условия за основаване на плейлисти, редактиране на тагове, запазване на музика и видео от онлайн платформи, синхронизиране на файлове с външни устройства, запис на аудио CD и DVD.

В менюто „ Опции ” са налични настройки на езика на интерфейса и цветовата скица, избор на звукова карта за плейбек, настройване на прокси и параметри на презапис, задаване на изходяща папка за аудио и видео по дифолт, прибавяне на сторидж в смарт телефони и облачни складове и други функционалности.

Даунлоуд: Audials Tunebite
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР