Множество нарушения в търговските обекти край мястото, където загина 16-годишното

...
Множество нарушения в търговските обекти край мястото, където загина 16-годишното
Коментари Харесай

Куп нарушения около мястото на трагичния инцидент с 16-годишното дете

Множество нарушавания в комерсиалните обекти край мястото, където почина 16-годишното момче, откри инспекция, осъществена от Район „ Триадица ”. Оказва се, че част от павилионите е  трябвало да бъдат отстранени, а при други разположението на кабелите е било променено преди три години.

Инспекцията е посочила още, че един от комерсиалните обекти, обвързван с въпросните кабели от шахтата, не е работил, само че и няма позволение за слагане, което значи, че въобще не би трябвало да бъде на това място.

Друг от павилионите, намиращ се  в съседство, към който води оголеният и рисков електрически кабел, е бил в процедура, както за легализиране, по този начин и за унищожаване.  По неуместния проблем преди две години е потърсено мнение от Областната администрация на София и болничното заведение, с което павилионът е имал подписан контракт, само че до краен резултат по този начин и не се е стигнало.

Четири от петте павилиона преди три години са били захранени с ток с кабели по въздуха, само че след унищожаване на дирек, кабелите са прокарани подземен. Проверката на институциите продължава, а околните на починалото момче са безапелационни, че са подготвени на протест
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР