Множество локални огнища възобновили пожара в село Стрелково вчера. В

...
Множество локални огнища възобновили пожара в село Стрелково вчера. В
Коментари Харесай

Пожар край Стрелково обхвана 300 000 кв.м., изгоряха две изоставени къщи

Множество местни огнища възобновили пожара в село Стрелково през вчерашния ден. В 08:42 часа два екипа на пожарната, подпомагани от доброволци, подхванали гасителни дейности в селото и в стърнище край него. Огънят се разпрострял на повърхност към 300000 кв.м, изгорели две изоставени къщи. След потушаването на пожара са избавени 12 здания.

Ремарке за лек автомобил и две икономически постройки изгорели в село Българка през вчерашния ден. Пожарът зародил към 19:55 часа заради небрежна работа с огън. Екип на РСПБЗН-Силистра потушил пожара, преди да обхване три здания наоколо.

Два пожара - в бунище в село Нова Черна и в стърнище край село Слатина, са потушени от екипи на пожарната през вчерашния ден. С трактори и водоноски в гасенето се присъединили и локални кооператори. Материални вреди не са позволени, избавени са 5 къщи.

Без материални вреди е и пожар, зародил през вчерашния ден към 21:20 часа в Силистра. Горели са боклуци, само че противопожарният екип се справил с произшествието, преди да се стигне до загуби.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР