Множество експлозии и сирени за въздушна опасност са чути в

...
Множество експлозии и сирени за въздушна опасност са чути в
Коментари Харесай

Експлозии и сирени тази нощ в Киев, Кличко съобщи за няколко пожара

Множество детонации и сирени за въздушна заплаха са чути в украинската столица Киев нощес. Кметът Виталий Кличко заяви за следващи запалени цивилни здания като магазин за хранителни артикули и жилищни блокове.

Властите в Украйна разясниха, че войските им не престават да отблъскват тежки съветски офанзиви против източния град Бахмут макар огромния брой жертви.
Прочетете още
Украинският президент Володимир Зеленски е декларирал пред ръководителя на Международната организация за атомна сила Рафаел Гроси, че сигурността на атомната електроцентрала в Запорожие не може да бъде обезпечена, до момента в който съветските войски не я изоставен

Междувременно Русия не съумя да убеди Съвета за сигурност за без значение следствие на гърмежите на Северен поток 1 и 2

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации отхвърли настояването на Русия основаването на интернационално следствие за гърмежите на газопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 ".

Освен от съветския представител, настояването беше подкрепено единствено от сътрудниците му от Китай и Бразилия. Останалите 12 членове на Съвета се въздържаха. Предложеният текст разпореждаше на генералния секретар Антониу Гутериш да сътвори интернационална комисия, която да откри забърканите в саботажа. Освен това призоваваше продължаващите национални следствия да дават на комисията събираната информация.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР