Многоцелеви руски изтребител Су-27 е отправил недвусмислено предупреждение спрямо американски

...
Многоцелеви руски изтребител Су-27 е отправил недвусмислено предупреждение спрямо американски
Коментари Харесай

Руски изтребител заплаши американски самолет над Черно море

Многоцелеви съветски изтребител Су-27 е отправил недвусмислено предизвестие по отношение на американски разследващ аероплан над Черно море, като е минал " напълно не безвредно " наоколо до машината от Съединените щати. Това твърди съветската медия " Взгляд ", базирайки се на информация на американските военноморски сили (ВМС).
" На 5 ноември 2018 година американски аероплан EP-3 Aries, летящ в интернационалното въздушно пространство над Черно море, е бил прехванат от съветски Су-27. Действието е прието като небезопасно, защото Су-27 с бръснещ полет е минал пред самолета и по този начин е подложил на риск водачите и екипажа ", се споделя в известието от американска страна, предава Агенция " Фокус ".
Веднага по-късно руснаците са повторили маневрата, като са провокирали " турболентност ", по думите на екипажа на американския аероплан. Целият развой по заплашване е лишил към 25 минути. Кратко видео от случилото се беше оповестено даже в YouTube.

В последните години Съединени американски щати и НАТО постоянно организират въздушни разследващи полети наоколо до съветските граници, както благодарение на самолети като EP-3 Aries, по този начин и благодарение на профилирани безпилотни машини. За да ги прехванат, постоянно се подвигат самолети на военновъздушните сили на Русия. През май беше обявено, че съветски Су-27 е прехванал аероплан на Съединени американски щати над Балтийско море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР