Многото симптоми на Бри Хънт, за които тя разказа се

...
Многото симптоми на Бри Хънт, за които тя разказа се
Коментари Харесай

20 години след ухапване от кърлеж младо момиче получи тежка диагноза

Многото признаци на Бри Хънт, за които тя описа се сторили смешни на здравните експерти и те не съумели да диагностицират заболяванията, които има, провокирани от захапване от кърлеж.

Сега, съвсем двадесет години откакто беше ухапана от кърлеж като малко дете, тя най-сетне получи диагноза и разбра какво я тормози, както душевен, по този начин и физически, оповестява „Мирър“.
външна реклама
26-годишната от Бракнел, Бъркшир, сподели пред Berkshire Live, че е страдала от цялостен ​​набор заболявания, пренасяни от кърлежи, още от двегодишна възраст.

Въпреки че е била ухапана като малко дете и е страдала през целия си живот от заболяването, Бри остава недиагностицирана в продължение на две десетилетия и даже е присмивана от здравни експерти, които не имат вяра, че е допустимо да има толкоз доста признаци.

Сега тя би трябвало да пътува до Полша за частно лекуване с поддържаща олигонуклеотидна техника (SOT) и поддържащи лечения.

Терапията ще помогне на нейните многочислени болести, провокирани от захапване от кърлеж, които са: късен етап на лаймска болест, бактерия Бартонели, Бабезиоза, аналплазмоза и серонегативен инфекциозен артрит (HLA – B27 положителен).

Те водят след себе си и вторични положения, които евентуално са породени от нелекуването на главната причина толкоз дълго време: вторична митохондриопатия, синдром на поликистозните яйчници (и тазова конгестия), свръхрастеж на бактерии в тънките вътрешности, лимфоцитен васкулит и ставна дисфункция.

„ Не бях диагностицирана повече от две десетилетия “, споделя тя. „ Липсата на осведоменост в здравната работа и здравната общественост като цяло е ужасяваща.



„ Беше същинска битка да стигна до мястото, където съм през днешния ден. Чувствах  се изтощена и сама. Имам възприятието, че доста лекари не ме одобряваха съществено.

„ Някои не имаха вяра, че е допустимо да съм толкоз болна толкоз дълго и да имам дълъг лист със признаци – даже ми се смееха.

„ Когато диагнозата не можеше да бъде разпозната, доктор се опита да ме убеди, че е „ всичко в главата ми “, без причина. Някои споделиха, че би трябвало да се откажа от вярата, че ще се оправя.

„ Беше меко казано разочароващо“.



Денят, когато Бри беше ухапана от кърлеж, когато била на две, „ промени живота ми вечно “, сподели тя.

Когато най-сетне й беше сложена диагнозата, „ беше ужасно да схвана, че заболяванията, пренасяни от кърлежи, към този момент са в късен етап, само че бях облекчена, че след повече от 20 години, прекарани по лекари “, тя най-сетне знае какво я „ изяжда душевен и физически ”.

„ Почувствах вяра, откакто открих частен експерт, който в действителност може да помогне “, споделя ми тя. „ Бях разчувствуван от вероятността и вярата за пълностоен живот.

„ Някои от тези болести, изключително Лаймската и Бартонели, засягат мозъка, причинявайки разнообразни психически проблеми, а нуждата да се борим с това всекидневно също се отразява.

„ Въпреки че имах доста тъмни дни, този живот ме научи на устойчивост и съм признателна, че към момента съм жива“.

„ Благодарна съм за цялата поддръжка, която получих. Хората ми изпратиха толкоз доста благи известия, обадиха ми се, с цел да ми пожелаят триумф и споделиха сърдечните си думи в обществените мрежи.“
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР