Многократно сме ви показвали различни самоделни проекти върху различни автомобили,

...
Многократно сме ви показвали различни самоделни проекти върху различни автомобили,
Коментари Харесай

Mercedes C-Klasse се опита да бъде AMG GT, какъв е резултата?

Многократно сме ви показвали разнообразни самоделни планове върху разнообразни коли, които от време на време се получават изненадващо добре, а в други случаи, резултатът клони към драматичен. Този път ще оставим оценката за преработката на тази C-Klasse на вас, а ние единствено ще ви представим някои от подобренията, които е претърпял седанът. Снимки на колата са оповестени в групата Shitty_Car_Mods в Reddit, където също не са спестени мнения.
`Mercedes

Идеята на колата е заимствана от двувратото AMG GT, като това си проличава най-вече в предната част, където виждаме решетка с сходна форма в жанр Panamericana, както и ризница с спомагателни сплитери в долната част и от двете страни. Формите ѝ са продължени в раздувки на калниците с отвори за вентилация.
`Mercedes

Предният похлупак също е изменен и е получил спомагателни отвори за изстудяване, както и транспарантен похлупак под който се вижда неразбираемият по размер мотор. Преработките не престават с раздувки в задната част, които уголемяват задните порти дружно с панелите. Тунинг пакета приключва с огромно задно крило и джанти с ръб на марката HRE. Макар да няма фотоси на задната част, то не е мъчно да предположим, че измененията също са в сходен жанр и надали липсва огромен дифузьор на задната ризница.
`Mercedes

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР