Многократно сме ставали свидетели на музикалните напъни на талантливи и

...
Многократно сме ставали свидетели на музикалните напъни на талантливи и
Коментари Харесай

Провал: Плеймейтки станаха певици, моделки - актриси

Многократно сме ставали очевидци на музикалните напъни на надарени и не чак толкоз надарени известни персони у нас. Музикалната сцена е изключително привлекателна  за родните плеймейтки.

Най-актуалната секси миска у нас, която се преориентира към певческа кариера е Златка Димитрова. Популярната като  Черната Златка плеймейтка е решила да направи внезапен завой в професионалния си живот и да премине в тима на певачките, писа " Телеграф ".

След като завоюва купата Мис Плеймейт, Златка Димитрова се трансформира в мечтан модел за родни и международни фешън марки. Малко по-късно хубавицата разшири  кариерата си и  се снабди с модерната през днешния ден специалност - инфлуенсър. Профила й в Инстаграм се трансформира в онлайн сергия от която се оферират всевъзможни артикули. Успоредно с това хубавицата се възпламени по фитнеса и стартира да споделя с почитателите си разнообразни тренировки, уреди и хранителни режими. През годините манекенката постоянно сменяше амплоато си, а геният й извираше от стилната сцена, от обектива на фотографите и от екрана на тв приемника. Хубавицата се изявяваше като танцьорка, модел, водеща, инфлуенсър, не щеш ли пристигна моментът да я забележим в ролята и на певица.

През седмицата миската качи поредност от видеа в обществените мрежа и по този начин даде на почитателите си да схванат, че е решила да опитва шанса си на музикалната сцена. На един от клиповете Златка дефилира с лилава рокля до момента в който пее. Според осведомени, Димитрова била разочарована от развиването на персоналните и връзки и желала да се посвети на нещо ново. Смятала, че сцената и светлините на прожекторите са най- подобаващото място на нея. Хубавицата била решена на всичко, с цел да й се отдаде и очаквала почитателите да се зарадват на новото и амплоа. Мнозина от тях обаче са шокирани от желанието й да се изявява на музикалната сцена. Според някои от тях миската не разполага с нужните данни, с цел да бъде певица.

Дори в риалити форматите, в които участваше, хората не са я запомнили да извива глас или да припява. Други от феновете  й считат, че „ всяко знамение е за три дни “ и този следващ копнеж на Черната Златка ще се изпари във времето. Някои пък подозират, че тази новина е метод позабравената Златка да обърне прожекторите към себе си.

Още една родна хубавица, носителка на купата Мис Плеймейт – Мария Цветкова хвана микрофона. Първите опити на хубавицата бяха още преди 5 години. Тогава тя и Емануела направиха песента „ Незабравима “. Двете знойни хубавици, които в живота бяха нещо като снаха и свекърва, изиграха приятелки бунтарки във видеото към сингъла.  Преди премиерата фолк певицата пусна фотоси в тил със загадъчна дама до себе си, само че едвам след премиерата стана ясно, че компания в парчето й прави точно красивата Мис Плеймейт. Тогава Емануела споделя, че Мария се  е справила сносно с пеенето. Първите опити на Цветкова като певица обаче не са изключително сполучливи. Въпреки това тя не се отхвърля и след четири години се завръща на чалга сцената с нова ария и без първата писмен знак от името си. Така се ражда нова звезда Ариа. С днешна дата младата певица разрушава фолк класациите, а  всяка нейна ария се трансформира в шлагер.

Опити за музикална кариера имаше и Николета Лозанова. Ни Ло записа ария дружно с рапъра Ванко 1. Дебютният музикален план на Мис Плеймейт 2006 е със заглавие " Истински обичана ", чиято истинска версия  е " Запази вечерта “. Рапърът записва в началото парчето с Ирина Флорин, само че след скандал сред тях, той изхвърля певицата от плана и я прави със секси моделката. Песента има огромен триумф, само че остава единствена в кариерата на Николета.

Първата публична специалност на Джулиана е „ Миска “. Пловдивчанката трансформира ходенето по състезания в специалност и завоюва куп трофеи и корони. Най–голямото й достижение въпреки всичко е купата „ Мис Силикон “.  Малко по-късно Гани също се опитва като певица, което не изненада никой изключително доста, първо тъй като тази кариера е изключително известна при моделките и второ, тъй като Джулиана е приключила музикално учебно заведение. Гани пуска първия си музикален план „ Едерлези “ през 2016, в който  показва уменията си да свири на пиано. Феновете й тогава разясняват осъществяването й като „ отчайващо и трагично “. Все отново силиконката, която е всестранно развита персона не се отхвърли и последваха няколко нови песни. Една от които е в дует с някогашната й половинка Илиян. В нея двамата иронизират питателните добавки и подготвителните режими на техен сътрудник. В края на краищата силиконовата сексбомба се провалила в опита си да стане чалга певица.

Междувремено Гани се изявяваше като модел, малко по късно се трансформира в писателка и издаде независима стихосбирка с провокативното заглавие „ Мъжете са отпадъци, само че не можем без тях “. Книгата включва стихове, които са предизвикани от любовните прекарвания на силиконката. Това не остава единствената издадена от Гани, книга. Следва още една отдадена на бременоста „ Мисия Майка “. В нея моделката разсъждава върху безконечните въпроси свързани с бременността. 

Още една родна хубавица мина през редица специалности - Гери Дончева. През годините хубавицата се изявяваше като професионален модел, певица, актриса, публицист, телевизионна водеща, бизнес дама, благотворителен активист и пр специалист. Гери дълги години беше една от най-предпочитаните родни манекенки и участваше във всички фешън събития у нас. Междувременно брюнетката опита да развие гения си и започва свое лично телевизионно предаване. Малко по-късно хубавицата можеше да бъде забелязана като водеща на всевъзможни блестящи събития. Докато не пристигна моментът, в който и тя реши да се опита да влезе в музикалните среди. Първия опит на хубавицата да рапира е в  парчето „ Седем дни “ на Румънеца и Енчев. Според Гери новото й амплоа  тогава било признато сносно от феновете й и тя решила, че е подготвена за по-голям музикален план. Така малко по- късно се ражда и взаимната и ария с младата изпълнителка Мариета. Дуетната ария носи заглавието “Добре ли е„. Музикалната кариера на манекенката приключи безславно и тя се захвана с хотелиерски бизнес. Хубавицата няколко години менажираше личен хотел край морето. Явно хубавицата е разполагала с задоволително свободно време, което е употребила с цел да напише детска брошура. Първата книга на манекенката е със заглавие „ Истории от Свети Влас “ последвана и от втора - озаглавена  „ Приказни истории – вентилатор “ и събира в себе си 10 увлекателни истории, разказани в стихотворна форма.

Още една манекенка от близкото минало Светла Иванова първо мина в редиците на певиците, а малко по- късно на бял свят се появи  романът й „ Забранено! ” До дебютната  книга певицата се е изявявала и  като създател на текстове за песни.

Манекенката Наталия Гуркова години откакто завоюва купата Мис България се  прояви като актриса в няколко български кино лентата. Моделката Деси Зидарова също се преквалифицира в актриса и изгря в няколко сполучливи български сериала.  Може би една от най-успешните кариери направи манекенката Диляна Попова, която от желан модел се трансформира в  една от най-търсените актриси от българските режисьори.

Папи Ханс или писателят-певец. Години наред Константин Трендафилов се развива в областта на рекламата и ръководи една от най-големите рекламни организации. Успоредно с това Трендафилов е създател на две книги: „ За кого се сещаш, когато се сещаш за някого “ и „ Затвори сърце “. Второто лице на Папи Ханс е това на реализатор. Дебютната му ария е озаглавена „ Кекс “ Още от дребен мечтаел за музиката и това била неговата най- огромна фантазия. Свирел на цигулка и пеел, само че обърнал тил на това и се насочил към литературата и рекламата.

Русата Златка направи противоположен завой и мина от тима на певиците в този на Плеймейтките. Красавицата започва звездната си кариера като една от трите в чалга групировката „ Фатално 3 “. Блондинката имала огромни мераци да стане фолк звезда преди повече от 15 години и се подвизавала под псведонима Голди. Фаталното трио събирало на едно място секси русокоска, брюнетка и червенокоса и било концепция на небезизвестната фешън шефка Жени Калканджиева. Райкова влиза в плана откакто една от певиците се отказала. През 2007 година русокоската взима решение да се включи в конкурс за еротични модели и печели купата „ Мис Плеймейт “. И по този начин заема специалността станала известна като „ Златка “ няколко години по-късно Райкова демонстрира упоритости и основава своя лична сватбена организация, която за жалост не съумява да просъществува дълго макар необятната известност на собственичката й. Бизнес пристрастеностите на русокоската не стопират до тук и години по късно Райкова от модел се трансформира в дизайнер. За разлика от амплоато й на брачен сътрудник. Това на дизайнер е много по–успешно.

Освен с най- доста пластични интервенции измежду моделките, Катрин Вачева може да се похвали и с разнообразна професионална биография. Първоначално Вачева се опитваше да пробие в стилните среди като моделк. От водещите организации у нас й отказвали, тъй като дамата имала визия, която не отговаряла на критериите за професионален модел. В кариерата й на модел мацката не можела да се похвали с нито един контракт за реклама. Междувременно Вачева споделя, че модата й е в кръвта, а от дребна рисува, което я предизвикало да развие дизайнерските си умения и да сътвори своя лична марка за облекла, която по този начин и не видяла бял свят. Въпреки цялостната липса на гласови Вачева пробва да развие и музикалния си гений и да стане певица. Първата й ария излиза на бял свят с помощта на дуетната й половинка - известната певица Кристина Димитрова. Следват още няколко недотам сполучливи опита за музикална кариера, която  малко по-късно угасва изцяло. Вачева се пробва да бъде и водеща, както на екран по този начин и на сцена. Последната специалност, която добави в автобиографията си беше на „ топлес “ диджейка, само че пандемията ни застигна и провали начинанието на Катрин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР