Многократно се появяват данни за наблюдение от страна на САЩ

...
Многократно се появяват данни за наблюдение от страна на САЩ
Коментари Харесай

Кремъл не изключи възможността, че САЩ може да шпионират Зеленски

Многократно се появяват данни за наблюдаване от страна на Съединени американски щати на ръководители на европейски страни, тъй че не може да се изключи, че Вашингтон може да шпионира украинския президент Владимир Зеленски, сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков.

„ Няма метод да разясня “, сподели Песков в отговор на искане за коментар по отношение на известия в медиите за опцията Пентагонът да следи Зеленски.

" Това не може да се изключи, вие видяхте, в действителност течовете са много забавни, всички те са проучени, оценени и необятно обсъждани, всичко е елементарно за запомняне. Следователно това не може да бъде изключено ", добави още Песков.

По-рано CNN, базирайки се на хипотетични секретни документи от американската войска и американските разследващи служби, попаднали в интернет, заяви, че Съединени американски щати шпионират Зеленски. Според източника тази обстановка „ не е изненадваща “, само че украинските чиновници са надълбоко разочаровани от сходно приключване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР