Многократно съм казвал, че е по-добре малко по-бавно да направим

...
Многократно съм казвал, че е по-добре малко по-бавно да направим
Коментари Харесай

Министерският съвет обсъжда имената на шест областни управители

" Многократно съм казвал, че е по-добре малко по-бавно да създадем съответните избори, само че те да бъдат вследствие на консенсус сред обединенията, които поддържат държавното управление. Това дава резистентност и опция да се подберат най-хубавите претенденти. В съответния случай имаме единодушието и на двете парламентарни групи. Очакванията са в идващите дни да имаме подготвеност и за другите регионални шефове ", съобщи министър председателят.

 

Припомняме, че през вчерашния ден пред публицисти водачът на Политическа партия Кирил Петков разгласи, че след срещата с ГЕРБ е реализиран консенсус по въпроса с двама регионални шефове - за София и Пловдив. Те не са партийни дейци, а специалисти. 

 

По неофициална информация предлагането за регионален шеф на София е Вяра Тодева, която беше краткотрайно изпълняваща длъжността по време на кабинета " Петков " през 2022 година. Номинацията за Пловдив се чака да е ръководителят на Български земеделски народен съюз Илия Зюмбилев. Формулата за номинациите е, че титулярите за регионални шефове ще се излъчват от ПП-ДБ, а заместниците им от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, писаха през вчерашния ден от Mediapool.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР