Многократният шампион в мъжкия волейбол Славия се завърна в Суперлигата

...
Многократният шампион в мъжкия волейбол Славия се завърна в Суперлигата
Коментари Харесай

Волейболният Славия се завърна в Суперлигата

Многократният първенец в мъжкия волейбол Славия се завърна в Суперлигата на България след тригодишно неявяване. Столичани победиха Арда в Кържали с 3-0 (25-21, 25-23, 25-17) във втория мач сред двата отбора от финалния плейоф на Висшата лига.

Така момчетата на Северин Димитров извоюваха промоция за присъединяване в елита и още веднъж ще бъдат измежду най-хубавите отбори през идващия сезон.
 Владо Николов зове за смяна на разпоредбите във волейбола
Владо Николов зове за смяна на разпоредбите във волейбола

" Проблем в съдийството у нас няма, само че... "

Арда приключи на второ място в крайното класиране на Висшата лига. Кърджалийци имат още един късмет да се завърнат в елита, от където изпаднаха през предходната година. Тимът на Иван Халачев, ще играе плейаут със заелия 11-о място измежду най-добрите- Дея спорт (Бургас). Победителят ще попълни Суперлигат. Датата и мястото на мача ще бъдат избрани в допълнение.

Повече от 1000 фенове извършиха зала " Арпезос ", с цел да поддържат своите. На срещата участва и агитката на локалния футболен тим на Арда. Тъпани, музикални принадлежности и други фенски продукти сътвориха страхотна атмосфера в залата, само че това не спря стремежа на славистите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР