Многокраките ни съквартиранти, които определено не плащат нужния наем, за

...
Многокраките ни съквартиранти, които определено не плащат нужния наем, за
Коментари Харесай

Изгонете паяците от дома си веднъж завинаги с тези трикове!

Многокраките ни съквартиранти, които несъмнено не заплащат нужния наем, с цел да живеят дружно с нас под един покрив, несъмнено могат да бъдат потребни пазители на дома от мухи и други досадни вредители.

Почистването на многочислени паяжини и гоненето на паячета из дома обаче може да е доста досадно и от време на време стресиращо занятие, изключително за тези от нас, които изпитват лек смут единствено при типа на доста очи и крайници.

С тези трикове няма потребност да се тормозим един различен повече и ще си спестим доста минути на разчистване и чудене: " Къде изчезна в този момент? " и " Дали няма да пропълзи по мен, до момента в който дремя... "

Мултифункционални средства

Подходящи са лавандулата, канелата, ментата, розата, чаеното дърво. Сменяйте ги постоянно, с цел да подсигурите резултата им, тъй като паяците изобщо не ги обичат. Цитрусовите аромати на свещи и почистващи препарати, също ще ги държат далеко.

Един от най-ефективните способи за справяне с нашествието от паяци поддържането на непорочност и ред вкъщи. 

Чесън

Ароматът на чесън отблъсква паяците. В взаимозависимост от това вашата търпимост към острата миризма, прибавете счукани скилидки чесън в бутилка със спрей цялостна с вода. 
 Какво значи, когато едно от ТЕЗИ животни ви мине път Какво значи, когато едно от ТЕЗИ животни ви мине път
Всички сме чували за най-различни суеверия, свързани с животните, като да вземем за пример, че черната котка е на злощастие. Но има и такива за жив...

Кестени

Има вярване, което гласи, че плодовете на кестеновото дърво прогонват паяците. Макар това изказване да не е научно потвърдено, слагането на няколко кестена по первазите на прозорците и в ъглите на стаите сигурно няма да ви навреди.

Само не забравяйте, че кестените могат да бъдат отровни!

Загасете осветлението

Макар светлината да не притегля самите паяците, тя мощно притегля насекомите, с които те се хранят. Ето за какво е добре да изгасяте външното осветяване и да пускате щорите на прозорците. 
 Как да изгоним паяците от у дома БЕЗ да употребяваме отровни химикали Как да изгоним паяците от у дома БЕЗ да употребяваме отровни химикали
Паяците са най-често срещаните гости в домовете ни. Но огромна част от хората се опасяват от тях, а и различен негатив са паяжините, с...

Кедър

Друг мирис, който паяците ненавиждат е този на кедъра. И въпреки развъждането на кедрово растение в домашни условия не е изключително уместно, има разнородни други възможности, които да употребявате – етерични масла, ароматни свещи и т.н. 

Евкалипт

Засадете евкалиптово дърво в градината или в саксия вкъщи. Освен, че не изисква специфични грижи и има прелестен мирис, това растение отблъсква паяците. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР