Многобройните фенове на Натали Трифонова със сигурност бяха развълнувани от

...
Многобройните фенове на Натали Трифонова със сигурност бяха развълнувани от
Коментари Харесай

Натали Трифонова отдавна се върна от САЩ, но Цънцарова не я оставя да разкаже нищо

Многобройните почитатели на Натали Трифонова сигурно бяха разчувствани от нейното скорошно пътешестване до Ню Йорк. Синоптичката се завърна и от началото на седмицата зае мястото си в пред екрана с температурите и кодовете. Много фенове чакат към този момент втори ден тя да употребява присъединяване си в утринния блок на bTV повече детайлности и усещания от пътуването си до Америка, само че уви.

Причината да не чуем повече от Натали е Мария Цънцарова. В последните дни тя води „ Тази заран “ сама, без сътрудника си Златимир Йочев, който е отпускар. Това събитие очевидно е дало право да смени модела на предаването. Цънцарова очевидно е поискала една смяна - да я няма утринната „ седянка “ с сътрудниците, на която те си приказват и си пускат любопитни и занимателни видеа от обществените мрежи.

За сметка на това водещата прекрои напълно предаването по собствен усет и размени занимателните „ любопитки “ с повече настоящи изявленията и репортажи, от които излизат повече вести. Все отново Мария Цънцарова постоянно е била по-силна в това да осведоми феновете, в сравнение с да ги забавлява.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР