Много звезди се борят със зъбите и ноктите, за да

...
Много звезди се борят със зъбите и ноктите, за да
Коментари Харесай

Опитаха да продадат голи снимки на Sia, затова тя ги публикува безплатно СНИМКИ

Много звезди се борят със зъбите и ноктите, с цел да не разрешат публикуването на техни голи фотоси в медиите и в интернет. Но не и австралийската певица и композитор Сия (Sia), която сама пусна в мрежата фотоси на голото си тяло, откакто разбра, че папараци се пробват да продават същите изображения на почитателите ѝ, написа Fortune.

Атрактивната изпълнителка, която постоянно крие лицето си зад перуки и маски, разгласява в профила си в Twitter фотография на голото си дупе в понеделник вечер.



Текстът към нея гласи: "Някой явно се пробва да продаде мои голи фотоси на почитателите ми. Спестете парите си, тук е гратис. Всеки ден е Коледа! "(Everyday is Christmas е и името на идния ѝ албум, който ще излезе напълно скоро).

Someone is apparently trying to sell naked photos of me to my fans. Save your money, here it is for free. Everyday is Christmas! pic.twitter.com/aeQlnTwLuy
— sia (@Sia) November 7, 2017
Снимката има воден знак от непозната фотографска организация и както наподобява, с изключение на нея, има още 14 фрагмента с певицата, които се продават. По всичко проличава, че фрагментът е уловен с телеобектив от доста разстояние, което значи, че фотосите са направени от папараци без знанието на звездата.

Феновете на певицата посрещнаха дейностите ѝ с екстаз и похвалиха смелостта ѝ.

 Сред позитивните мнения се четат неща като: "Толкова те обичам ", "Ти си невероятна ", "Ти си легенда ", те

41-годишната австралийка, с изключение на реализатор, е и композитор и текстописец, като измежду звездите, за които е писала песни са реализатори като Бионсе, Кейти Пери, Риана и Адел.

През 2014 година песента ѝ Chandelier получи 4 номинации за премия "Грами " в категориите "запис на годината ", "песен на годината ", "най-добро солово осъществяване " и "най-добър клип ".

Сега следва да излезе новият ѝ албум, койот ще потопи почитателите в магията на Коледа, тъй като "Всеки ден е Коледа! "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР