Много забавление, приятелска атмосфера и положителни емоции предстоят в новите

...
Много забавление, приятелска атмосфера и положителни емоции предстоят в новите
Коментари Харесай

Черешката на тортата се завръща с нови кулинарни вдъхновения и отлично настроение

Много развлечение, другарска атмосфера и позитивни страсти предстоят в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от понеделник, 13 януари. Около масата преди празниците сядат оперната прима Дарина Такова, журналистът с дълготраен опит в медиите Сибина Григорова, атлетката с редица оценки Карин Околие, водещият на предаването „ Пресечната точка “ – Михаил Дюзев и известният продуцент и режисьор Виктор Чучков. По традиция началник Манчев ще сложи специфична задача на участниците, която този път ще бъде въодушевена от техни близки хора. Важни за кулинарния гуру ще бъдат освен усетите и презентацията на ястията, само че и историите, скрити зад тях.

Седмицата стартира с Михаил Дюзев в понеделник, който ще потърси пресечната точка в готвенето и положителното въодушевление. Пленил аудиторията на NOVA освен със сините си очи, само че и с точните си мнения, той ще предложения феновете в уютния си дом. Водещият ще предложи на звездната компания меню, инспирирано от Италия, с ястия, които му припомнят за едни от най-близките му хора – партньорката му Ани и майка му.

Във вторник журналистът Сибина Григорова ще забавлява публиката и гостите със своите любопитни предписания и повече от забавни житейски истории. За амбициозното меню с пресни артикули майсторът на връзката ще се обърне за поддръжка към две свои положителни приятелки. Вечерята ще бъде въодушевена от общите им пътувания, от които пазят незабравими мемоари.

Лекоатлетката и притежател на голям брой медали от надпревари Карин Околие ще играе за победа в оспорваното кулинарно съревнование в сряда. Тя ще концентрира своето меню върху сезонната храна, подправена с щипка обич и инспирирана от най-близките ѝ хора. Специалният ръчно направен подарък на домакинята, която е привикнала да побеждава, ще допре сърцата на нейните посетители.

Кулинари умения в четвъртък ще показва Виктор Чучков. Продуцентът и режисьор ще се заеме с копродукция сред кулинарния север и гастрономическия юг, въодушевени от скандинавските страни и Италия. Виктор ще гарнира вечерята си с доста жанр и усет, а изобретателният му подарък ще остане паметно прекарване, трансформирало вечерята в същински шедьовър.

Финалът на изпълнената с приятни страсти седмица слага оперната певица Дарина Такова. Гала спектакълът в един същински храм на положителния усет, какъвто е нейният дом, включва и петстепенно меню, въодушевено от нейна близка другарка. Оперната прима ще подари угощение за сетивата на гостите си и ще ги впечатли същински със своя незабравим финес.

Кой ще заеме първото място и ще си тръгне с плакета от началник Манчев, не пропускайте да наблюдавате в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР