Много юнионисти остават дълбоко разтревожени от функционирането на границата в

...
Много юнионисти остават дълбоко разтревожени от функционирането на границата в
Коментари Харесай

Разделението на DUP относно сделката на Стормонт е изложено, тъй като Найджъл Додс казва, че опасенията за морската граница остават

Много юнионисти остават надълбоко разтревожени от действието на границата в Ирландско море макар договорката, контрактувана с английското държавно управление, някогашен заместник-лидер на DUP предизвести.

Найджъл Додс сподели, че доста синдикалисти също са обезпокоени от продължаващото използване на законодателството на Европейски Съюз в Севера, сигнализирайки за напрежение в партията по отношение на напъните за възкръсване на Stormont.

The Камарата на лордовете в Лондон изслуша сътрудника на DUP, защото Камарата на общините утвърди ускорено законодателство, ориентирано към справяне с опасенията по отношение на комерсиалните съглашения в Северна Ирландия след Брекзит, които доведоха до двугодишен протест на DUP на децентрализираното държавно управление.

Лидерът на DUP, Джефри Доналдсън, сподели, че измененията ще възстановят мястото на Северна Ирландия в единния пазар на Обединеното кралство.

 

Но господин Додс допусна, че има разминаване във възгледите в партията, като сподели на връстниците си: „ Ще одобри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР