Много ясно бе казано от МЗ, че има ваксини с

...
Много ясно бе казано от МЗ, че има ваксини с
Коментари Харесай

Кутев: Борисов да докаже твърденията си за ваксините

" Много ясно бе казано от Министерство на здравеопазването, че има ваксини с продължен период на валидност. В България не се употребяват ваксини с изминал период на валидност. Надявам се Бойко Борисов да потвърди тези изказванията си. Мисля, че Тома Биков ги пусна първи ".

Това сподели по bTV представителят на служебния кабинет Антон Кутевцитиран от Фрог нюз.

" Нали точно хората на Борисов желаеха тежки санкции за тези, които всяват ужас. Неговите депутати гласоподаваха тези текстове. Те внесоха предложенията. И в този момент този човек излиза и приказва неистини. Това е против имунизациите. Ако той не го потвърди, освен би трябвало да мине през прокуратурата. Той няма право да бъде въобще политическа фигура оттук- нататък.

Не е изключен вид на цялостен локдаун. Планът споделя какви ограничения се подхващат и при какви равнища. Правителството се стремеше да приложи най-щадящите ограничения. Ако не се вдигне темпа на имунизиране, нищо чудно и това да стане.

В момента държавното управление и президентът не мислим каква е политическата цена. Кризата е по-важна от нея. За нас тази рецесия е тежка и значима, ние сме виновни към това по какъв начин да се излезе от нея ", добави Кутев.

" Не мога да приказвам сега дали ще се случи въвеждане на локдаун в навечерието на изборите. Виждаме желанието на всички да преодолеем тази рецесия. Много е мъчно, разнообразни са ползите. Но и през днешния ден Радев сложи значими въпроси - за цените на тестванията, може ли зелен документ да се издава при антитела, по кое време децата ще потеглят на учебно заведение. Отговорността е на държавното управление, изрично ", съобщи още представителят на служебния кабинет.

Вчера Бойко Борисов съобщи, че у нас се ползват ваксини с изминал период на валидност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР