Много вероятно е Новак Джокович да получи „уайлд кард“ за

...
Много вероятно е Новак Джокович да получи „уайлд кард“ за
Коментари Харесай

В Пекин пазят уайлд кард за Джокович


Много евентуално е Новак Джокович да получи „ уайлд кард “ за шампионата в Пекин, като това може да му помогне да се завърне под №1 в международната класация, оповестява Tennis Channel.

Настоящият лидер в класирането Рафаел Надал има в актива си 8,760 и няма да играе в Пекин, където предходната година стана първенец, и Шанхай, където игра край. Испанецът ще загуби 1,100 точки.

Novak Djokovic could play Beijing to return to No. 1 in the rankings | https://t.co/FZzuvASVfq pic.twitter.com/5BifMWMgbk
— TENNIS.com (@Tennis) September 27, 2018
Към момента Джокович е №3 с 6,445 точки, от които до края на сезона няма да пази нито една. Сърбинът може да се завърне на върха, в случай че завоюва още 1,215 точи, а успех в Пекин и Шанхай се равнява на 1,500 т.

Сигурно е, че уредниците на шампионата в Пекин пазята „ уайлд кард “ за Джокович, който след триумфа на Laver Cup се завърна в Белград и към момента не е реши дали да включи в програмата си China Open. Ноле обаче имаше доста тежък сезон на хард до момента, в който завоюва 14-ата си купа от Големия шлем. Тенисистът изрази и предпочитание да си отпочине.

От АТР500 шампионата във Виена също са запазили „ уайлд кард “ за сърбина.

До финалите в Лондон международният №2 Роджър Федерер няма по какъв начин да усили актива си от 6,900 точки. Единственият късмет е в Лондон на се класира на край.

TennisKafe.com
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР