Много трудно си представям да има правителство, избрано от този

...
Много трудно си представям да има правителство, избрано от този
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Петков и Василев да се огледат какво направиха те, а не да търсят вината в ГЕРБ или ДПС

" Много мъчно си представям да има държавно управление, определено от този парламент ". Това сподели пред БНР политологът Любомир Стефанов и посочи:
" Четворната коалиция никой не я смъкна извън. Практиката и в света е такава, че държавните управления се самобламират, а не, че опозицията ги смъква. Кирил Петков и Асен Василев да се огледат какво направиха те, а не да търсят виновността в ГЕРБ или Движение за права и свободи ".
Според него " Възраждане " е най-големият печеливш от политическата обстановка:

" Движение за права и свободи са на обичайни позиции. За тях е значимо да пробутат нещо, което се оказа значимо и за ГЕРБ - хартиената бюлетина ".

Политологът разяснява опцията за възможна евро-атлантическа коалиция на Политическа партия, ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи:

" Този развой на излекуване на системата се случва, само че прекомерно постепенно, въпреки всичко вървим в вярната посока в средносрочен проект. Тази коалиция е допустима, само че като управническо съглашение, законно подписано от водачите на четирите обединения - не го виждам да се случи. По-скоро ще го виждаме като необятни болшинства. Не бих изключил и Българска социалистическа партия, те имат в оправянето с част от рецесиите. Трябва да стартира да се гледа прагматично на политиката и да се обезпечава оптимално посланичество и отбрана на ползите на българските жители, а не на нечии други жители на нечии други страни.... Българска социалистическа партия би трябвало да си избистри рецесията в идентичността и да откри личната посока ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР